Weekendture 3 – Hillerød – del 1 + 2 film (Reklame)

På denne weekendtur er vi af sted i en Hobby 400 SFe De Luxe, vi skal en tur til Hillerød og det skønne område omkring denne dejlige by.

 

Vi har booket en plads på Hillerød Camping som ligger på Blytækkervej 18 i Hillerød. Denne plads ligger dejligt centralt og man kan spadsere lige ind til centrum af Hillerød.

Se mere om campingpladsen her.: http://www.hillerod-camping.dk/dk/

 

Der er en reception med en lille butik lige ved indkørslen.

 

I receptionen bliver vi budt velkommen af Annette som driver pladsen sammen med sin kæreste Taco og Annette’s børn Elisabeth og Helena. Anette har drevet pladsen siden 2005.

 

I den lille butik kan man købe de fleste af de fornødenheder man lige mangler, man kan bestille morgenbrød og der er også mulighed for en kop kaffe og en lille kage.

 

Vi for kørselsanvisning til vores plads og så fortæller Annette lige lidt om pladsen og de mange år hun har været her i Hillerød og lidt om alle de ting der er foretaget på pladsen. Pladsen er for nyligt blevet udvidet til 145 enheder.

 

Pladsen er urolig smuk og Annette og Taco gør en stor ære i at man skal føle sig velkommen og ha en rigtig god oplevelse, ikke bare en overnatning. Som de selv kalder pladsen ”Vores oase”

 

Har du ikke en campingvogn, telt eller autocamper er muligheden en hytte, her har man flere af slagsen på Hillerød Camping. Her er fra de helt små hytter med bare 2 senge og en lille terrasse.

 

Til de store Komforthytter med soveplads til 6 personer og med toilet, bad og køkken. Disse hytter ligger skønt med egen terrasse med møbler og solsenge til at solbade i. I Komforthytterne er alt hvad du behøver og endda også opvaskemaskine. De store hytter er nye og meget lækre, men de små er nu også rigtig hyggelige. Der findes hytter fra 2 til 6 personer.

 

Pladsen har flotte sanitære bygninger med bad og toiletforhold. Vi er rigtig stolte af vores toilet- og badebygning, som blev taget i brug i 2010, og pladsen blev opgraderet fra 2 til 3 stjerner fortæller Annette.

 

Er vejret godt kan man stå i det fri og klare maden og opvasken, så kan man nyde begge dele på en gang.

 

Vi er ikke sydpå snare nordpå, men her er alle mulige skønne planter på fællesarealerne og når først solen skinner minder det om noget sydligere himmelstrøg flere steder på pladsen. Man gør rigtig meget for at pladsen skal være et feriested og ikke bare en plads hvor man sætter sin campingvogn.

 

Der er også rigtig flotte indendørs faciliteter, her er det det hyggelige køkken hvor der er både langbord og helt ”hjemlig hygge” forhold.

 

Det samme er gældende i ophold området, her er lige gjort lidt ekstra for at gæsterne skal føle det hyggeligt.

 

Mange steder på pladsen er der opsat små hyggelige oaser med et par stole og et lille cafébord, her kan man så lige sidde og nyde sin kaffe eller hvad man ellers lige har haft med.

 

Der er selvfølgelig også tænkt på børnene, der er udover en legeplads også et par trampoliner som er vældig populære, vi fangede billedet på et lidt tidligt tidspunkt på dagen, så her sov de fleste børn nok endnu.

 

 

 

Men vi fik vores Hobby 400 SFe De Luxe på plads og denne skønne rejse vogn har en totalvægt på 1300 kg. Den kan fås med en 1500 kg aksel og med en egenvægt på 1028 kg giver det da en fin lasteevne.

 

Med vognen opsat er det med at komme ud og nyde en kop kaffe i det gode Danske sommervejr.  Vi har taget vores instruktør stole og bord med fra Isabella og de er gode at sidde i og det hele fylder ikke meget.

 

I bagenden af vognen er der en god siddegruppe, den kan redes op til en seng for en ekstra person. Der er rimelig plads på bordet og er man 2 personer af sted er der god plads i de 2 sofaer. Køkkenet har 3 gasblus og en god rund stålvask, der er gode store skuffer med bestikindsats i den øverste. Overskabene er rummelige og med “soft”-luk. Der er 220V stik under køkkenbordet.

 

I forenden af vognen er en dobbeltseng med springmadras, der er et sengemål på 140×200 og det er jo som mange senge derhjemme. Der er mulighed for at tænde både læsespots og lampen over bordet fra sengegavlen. Der er monteret gastryksfjeder i sengen for lettere åbning til magasinet nedenunder.

 

Overfor sengen er der et vaske arrangement med håndvask og spejl. Der er skabsplads under vasken og hylder bag spejlene. Der er god belysning over spejlet.

 

Toilettet er med brusebund og skabsplads bag toilettet.

 

Denne Hobby 400 SFe De Luxe er en kampagnevogn og har en del udstyr der er med i kampagnen. Den leveres af Hobby under slogannet ” Bliv helt uafhængig i naturen”
Den leveres med en Thuele Omnistore markise 6200 på 260cm.

 

En ”Autarkpakke inkl. Ladebooster” er også med og det gør at man altid har 12V til rådighed via denne batteripakke.

 

En cykelholder er der også med i kampagne pakken, den kan klare 2 cykler og den kan lægges ned så man kan åbne gaskassen. Det er nemt at sætte cyklerne op og ned
og de spændes med et enkelt spændesystem. 
Yderligere information om Hobby www.hobbyinfo.dk

Film hvor Peer Neslein fortæller om Hobby De Luxe 400 SFe (Kampagnevogn):

       
I morgen skal vi ud og kigge lidt på Frederiksborg Slot og den fine barokhave der høre til slottet, vi skal også en lille tur til Hillerød, så læs mere om dette i morgen. 
Mange camping hilsner 
Mads og Peer 
Campingferie.dk


 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar