Jelling Kirke og runestene del (reklame) Weekendtur 7

På denne tur er vi taget til Vejle og Kongernes Jellinge. Vi har fået en Fendt Bianco 515 SG Selection med på krogen, det er en kampagnevogn fra Fendt.

Vi har hentet den flotte Fendt Bianco 515 SG Selection hos Vejle Caravan. De har lige åbnet deres helt nye campingcenter efter den store brand på på adressen. Det nye center er top moderne og rigtig flot. Her kan du se både Hobby og Fendt udstillet i de flotte lokaler.

Med campingvognen på krogen tager vi et smut til Vejle City Camping som ligger lige ved centrum af byen. Adressen er Helligkildevej 5 | DK-7100 Vejle, her en man tæt på både Vejle by, Legoland, Givskud Zoo, Lalandia Aquadome og Kongernes Jellinge. Sidstnævnte har vi tænkt os at besøge og følge lidt op på sidste turs vikingetema.

Vi mødes med Benthe som er lejrechef på pladsen, hun viser os en plads og vi får et kort over selve pladsen. Vejle City Camping er en rigtig transitplads, her kommer folk der er på gennemrejse, men også mange der bliver et par dage for at besøge de forskellige turistattraktioner i området. Vejle by og den korte vej hertil trækker også mange til.

Se mere om campingpladsen her.: http://www.vejlecitycamping.dk/

Receptionen er ikke så stor og da man har mange indkøbsmuligheder lige i nærheden er der ikke nogen butik på pladsen. Der er dog et lille udsalg af det mest nødvendige man altid lige har glemt. Der er også et godt udvalg af brochurer for de forskellige oplevelser der er i området.

Indkørslen til pladsen er med bom og der skal bruges en kode som oplyses ved indtjekningen. Der er lukket på pladsen mellem 07 og 23 så man er sikker på ikke at blive vækket af en meget sen ankomst lige ved siden af sin egen vogn.

Vi er kommet på plads med vores Fendt Bianco 515 SG Selection. Hvert år har de fleste producenter en række Kampagne- eller specialmodeller. Denne vogn er en specialmodel der er indrettet med populære enkeltsenge i soveværelset og en rummelig rundsiddegruppe i opholdsafdelingen. Fendt er jo som altid utrolig flot og Bianco modellerne er super flotte med de tonede vinduer, alufælge og flotte chromelister.

Fendt Bianco 515 SG Selection har en totalvægt på 1.700kg og en egenvægt på 1.360 kg. Totallængeden er på 751 cm og en bredde på 232 cm. Karosserilængeden er 616 cm og teltmålet er 1006 cm.


Bagerst i vognen er en dejlig stor rundsiddegruppe, der er rigtig god plads også på bordet som kan trykkes ned og siddegruppen kan laves om til en dobbeltseng på 210 x 142/131 cm.

Køkkenet er med rummelige skuffer med softluk og der er god plads i køkkensektionen.

Ved siden af de store skuffer er der en smart udtræksskuffe med plads til store flasker og andet der lige fylder lidt mere i højden. Der er nemme tryklåse på både skuffer og overskabe.

Ved siden af køkkenet er Køleskabet som rummer 150 liter inkl. 15 l udtagelig frostboks. Det er en rigtig god placering, da det er nemt at hente ting i køleskabet mens man står og laver mad i køkkenet.


Gaskomfuret har elektronisk tænding og støbejernsrist. Glaslåget er todelt så du kan koge vand og samtidig udnytte bordpladsen optimalt.

Toiletrummet med teaktræsristen. Brusearmatur og bruseforhæng fås som ekstraudstyr.

Der er gode skabe i toiletrummet og en fin belysning. Der er også både håndklædestang og 220v til rådighed.

Der er monteret fladskærmsholder og der er trukket antenne kabel og monteret 220v udtag. Så det er enkelt at montere en fladskærm. Holderen sidder så den kan foldes ud og ses fra både senge afdelingen og fra forteltet.

I indgangsdøren er en dejlig stor rude med mørklægnings gardin indbygget. Der er også en stor skraldespand, det er en rigtig god placering da man kan nå den fra både køkkenet og i forteltet når døren er åben.

 

Udenfor den dejlige vogn har vi på denne tur opsat et Isabella Commodore Seed.
Commodore Seed er et rummeligt familie telt, det er både rummeligt, lyst og luftigt. De varme, afdæmpede farver, åndbart Isacryl-materiale, store vinduespartier og de mange åbnings- og udluftningsmuligheder gør det til en behagelig oase med 3 meters dybde, hvor familien sagtens kan finde plads til hygge og leg. Commodore Seed er både velegnet til stand- og rejsecamping.

Leveres standard med: Gardinsæt Urban Sand, verandastang, understykke, hjulafdækning, FixOn2, Typhoon stormopspænding, telttaske, stang- og pløkpose inkl. pløkoptager.
Ekstraudstyr til montering: Annex 250, dørmarkise, netgavl, netfront, Cosy Corner II, skille­væg, frontsolsejl, tagrende, stormsikringssæt.

Teltet er med sine 3 meter i dybden rigtig rummelig og vores lille bord syner ikke af meget. Du kan få dette telt i Ambassador udgave, så er det 2,5 meter i dybden.

Men det er jo skønt at sidde og hygge sig i forteltet,  et telt som dette med 3 meters dybde er selvfølgelig ideelt til en stor familie eller hvis man er mange der er sammen. Der er rigtig god plads og da man kan lyne en eller flere sektioner af, er adgangsforholdene også rigtig gode. Skulle vejret drille er det jo også optimalt med alt den plads på turen.

På Vejle City Camping er det nemt at få en plan plads, her er der mulighed for at lægge sig op til vejen hvis man kun skal være her for en kort periode, men skal man være her et par dage kan man søge lidt ned på plænen og ligge op ad den lille skov.

Toiletbygningen er centralt placeret og indeholder både toilet, bade- og familierum. Der er også udsalg for kemiske toiletter her.

Toilet- og badeforholdene var pæne og rene ved vores ophold.

På pladsen er også en opholdsbygning med både køkken, vaskeri og opholdsstue. Bygningen er åben hele tiden og der er også mulighed for at låne en grill hvis man ikke lige har medbragt en selv. Der er borde og bænkesæt så man kan spise udenfor.

I køkkenet er der kogeplader, ovn og mikroovn. Der er god plads og selvfølgelig vaske til både den store og lille opvask.

I opholdsstuen er der borde og stole og her kan man også nyde sin mad hvis vejret driller og man ikke lige kan sidde udenfor. Der er også mulighed for at se TV hvis der er noget man lige skal følge med i.

Har man ikke lige sin egen campingvogn eller autocamper, ja så er der selvfølgelig muligheder for både at ligge i telt eller leje en hytte.

Der er 13 flotte veludstyrede hytter med eget bad og toilet og flotte køkkenfaciliteter. Man har sin egen lille terrasse med møbler, hvor man kan sidde og spise og nyde opholdet. Udover de 13 store hytter er der også et antal uden bad og toilet.

Selvom det er en transitplads er der selvfølgelig en legeplads for børnene. Legepladsen er placeret tæt ved receptionen og indeholder de basale legeredskaber der kan tiltale de fleste mindre børn.

Nu skal vi gøre os klar til i morgen hvor vi skal en tur til Kongernes Jellinge, her skal vi følge op på vikingetidens store konge Harald Blåtand. Vi skal også kigge på de berømte jellingesten og se det nye Harald Blåtand museum.

Kig med i del 2.

Mange campinghilsner

Mads & Peer
Campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar