Vilkår og betingelser

Retningslinjer og Betingelser for brug af Campingferie Community

 

Campingferie.dk stiller et online Community til rådighed for medlemmerne af hjemmesiden. Holdninger i tilkendegivelser i debatforummet deles ikke nødvendigvis af Campingferie.dk, men er alene udtryk for forfatterens opfattelse og holdninger. 

 

Ideen med vores community er, at skabe et fælles forum for campinginteresserede og outdoor entusiaster. I Campingferies Community kan du sende/modtage venneanmodninger, lave opslag på din væg, kommentere på andres opslag, samt like og dele indhold. Man kan ligeledes skrive sammen og give hinanden gode råd, hjælp og vejledning, dog med visse forbehold i henhold til nedenstående betingelser.

Campingferies Community administreres af et hold af administratorer og moderatorer, der har et sæt retningslinjer efter hvilket forummet administreres, og efter hvilke debattørerne forventes at debattere. Det vil altid være administratorerne og moderatorernes skøn, der afgør om et indlæg falder indenfor eller udenfor retningslinjerne. Disse skøn er principielt ikke til debat. 

 

Det formodes at alle er bekendt med god netikette, og at alle vil benytte sig af denne, når de deltager i Campingferies Community. God netikette er blandt andet at benytte en sober tone, at forholde sig til det skrevne og at være aktiv agerende. Dette er de grundlæggende forudsætninger for deltagelse i Community på Campingferie.dk. Kan man ikke overholde disse simple forudsætninger, får man en meget kort snor fra administratorernes og moderatorernes side. 

1.
Ophavsretsloven
betyder at det ikke er tilladt at gengive nyheder og artikler fra eksterne kilder i disses fulde længde. Kun korte citater og henvisninger, eksempelvis i form af et link, til artikler og nyheder er tilladt. 

 


2.
Alle har adgang til at læse alle artikler i vores debatforum uden at logge sig ind.

Hvis du ønsker at skrive og dele din/jeres rejseartikel i vores community skal du oprette dig som bruger med dit rigtige navn, adr. og e-mail. Campingferie.dk kan til enhver tid slette dine indlæg/artikler og udelukke dig fra vores community hvis reglerne ikke følges.

Vigtigt: Vi skal understrege at vi IKKE videregiver navn, adr. og mail oplysninger, offentliggører dem, sælger dem, eller bruger dem på anden måde.

 

3.
Betingelser for at deltage med indlæg/artikler i 
Campingferie.dks Community:
Det er ikke tilladt at oprette sig under falsk eller andet navn, adr. eller e-mail.
Det er ikke tilladt at oplyse og udveksle adr. på campingforhandlere, forteltfirmaer og tilbehørsfirmaer i udlandet. (Adr. på campingpladser må gerne oplyses).
Det er ikke tilladt at “hænge” firmaer, foreninger eller privatpersoner ud, anklage disse, eller mistænkeliggøre dem i vores community.

 

4.
Fremsættelse af trusler om overgreb og lignende ubehageligheder vil blive straffet med en spærring af afsenderens brugerprofil, og i særligt grove tilfælde en politianmeldelse. Ligeledes vil injurierende indlæg blive slettet, og i gentagelsestilfælde vil afsenderens brugerprofil blive spærret. 

Racisme og diskrimination på baggrund af en persons religion eller etniske oprindelse medfører spærring af afsenderens brugerprofil, og i grovere tilfælde en politianmeldelse. 

 

Signe Neslein
Campingferie.dk


Top