På denne weekendtur er vi smuttet en tur forbi Campinggården Slagelse, her venter Bo Boyner med dette pragt eksemplar af en Dethleffs campingvogn. Det er en Dethleffs Exclusive Snow 760 DR, og den skal vi have med på turen.

Vi har valgt Storebælt Camping & Feriecenter som vores base denne gang, Pladsen ligger dejligt centralt lige ved Storebæltsbroen og Korsør. Det er oplagt til ture på det vestlige Sjælland.

Se pladsens hjemmeside her.: http://storebaeltferiecenter.dk/

Vi er blevet anvist en plads og så er det bare om at komme ind og få sat vognen op. Her på Storebælt Camping & feriecenter er der lukket både for biler og gående uden kort, så der kommer ikke lige fremmede ind på pladsen.

Dethleffs Exclusive Snow 760 DR er ikke en lille vogn, den har en egenvægt på 2130 kg og en totalvægt på 2500 kg, den er 250cm i bredden og har en totallængde på 942cm. Men så har man også et 5 stjerne hotel med på hjul. Vognen er speciel designet til de nordiske lande, den er udstyret med Alde central varme og vandbåren gulvvarme.

Allerede ved indgangen har Detleffs lavet en bredere dør, dette gør indstigningen til denne flotte vogn endnu mere elegant og let.

Der er jo god bredde i en 250cm vogn og det fornemmer man i køkkenet, her er gode store skuffer med easy luk og en lækker belysning både under køkkenbordet og mellem skufferne.

Selvom køkkenbordet er i en pæn størrelse, så er der også mulighed for at trække en tillægsplade ud og få endnu mere plads. Tillægspladen lukkes ned i det slanke skab og er nem at få både op og ned.

Der er 4 gasblus og en pæn stor vask.

Køleskabet er på 175 liter og der er separat frostboks oven over.

Over køleskabet er en dejlig gasbageovn med et rimeligt ovn rum. Her er der mulighed for at lune rundstykker om morgenen og selvfølgelig kokkerere om aftenen, eller måske bare lune lidt til frokosten. Det er altid dejligt at have denne mulighed når man er af sted i flere dage eller på ferie.

Et kig frem i vognen mod soveværelset, der er rigtig god plads til at komme frem og tilbage i vognen.

I soveafdelingen er der en fritstående Queens Bed på 230×185 med hævebart hovedgærde, der er skabe ved siden og en lækker belysning under hylderne i siden og over sengen ved både hylder og loft, der er endvidere læsespots ved hver side. Der er magasin under sengen og adgang udefra via en luge.

I udgangen fra soveafdelingen er der i den ene side et separat toilet hvor døren kan lukkes til toilettet eller mod stue og køkken.

Modsat toilettet er en lækker brusekabine med fuld stå og badehøjde, her kan døren også lukkes mod soveafdelingen og de inderste døre skærmer for vand ud af brusekabinen.

Her kan du se det smarte ved dørene, udover der kan hænge håndklæder på døren, så er det sådan at man lukker i begge ender og heved har man et aflukket badeværelse med toilet. Man kan også nøjes med at lukke mød køkkenet eller soveafdelingen.

Her under det lille skab foran i vognen sidder Alde anlægget. Det er nemt at komme til den lille gule hane når man skal lukke vandet ud.

Bagerst i vognen er den store rundsiddegruppe, her er der fin plads til 8 personer og der kan redes op til en dobbeltseng på 205×155. Bordet er dejligt stort og der er nemt via den enkelte sokkel at få op og ned. I denne vogn er der et lækkert blødt læder indtræk i nuancerede brune farver.

Dethleffs Exclusive Snow 760 DR har endvidere Alufælge, stabilisator, fladskærmsholder og meget mere. Den kommer med 6 års tæthedsgaranti hvis service overholdes.

Se en film her:


På Storebælt Camping & Feriecenter kan Storebæltsbroen ses fra næsten alle steder på pladsen, et prægtigt byggeri hvor der kører biler over døgnet rundt.

Toiletbygningerne er der flere af, det er de små huse på pladsen. Der er toiletter i ende gavlen og familie bade på siden. Alle døre er som udgangspunkt låste og der skal bruges kort til at lukke op. Der bruges også kort til varmt vand i badene.

Toiletterne er pæne og rene ved vores besøg, der er er varmt vand i hanerne ved håndvasken og både papir og sæbe.

I baderummene er der udover bruseniche også hele 2 håndvaske, puslebord, toilet og rigtig god plads. Vandet i brusebadet aktivers via det udleveret kort.

Midt på pladsen er en fællesbygning med køkken og opholdsfaciliteter. der er gode adgangs faciliteter også hvis man er gangbesværet.

Køkkenet er stort og der er rigelig plads omkring både vaske og kogeenheder. Der er endvidere opsat et par cafe borde og stole når man skal vente på at maden bliver færdig.

Ved siden af køkken delen er der et stor opholdsrum, her kan man spise sin mad fra køkkenet og der er også muligheder for større komsammen af gæster eller arrangementer.

Skulle man endnu ikke have fået anskaffet sig en campingvogn eller et telt, så kan man leje hytter. Der er flere hytter med egen terrasse og selvfølgelig både køkken og bad.

Børnene keder sig i hvert fald ikke på pladsen, der er en stor legeplads med hele 2 hoppepuder. Der er også både legehuse og en stor rutsjebane. Hele legepladsen er anlagt på sand og græs, så børene ikke skulle slå sig hvis de er uheldige og falde.

Skulle legepladsen i løbet af dagen blive lidt kedelig, ja så kan både børn og voksne få sig en tur rundt på pladsen i det lille tog. Der er flere daglige afgange med det lille kulørte tog.

Udover det lille tog har pladsen også sin egen brandbil, og her kan børnene få sig en tur rundt på pladsen med både blå blink og udrykning. Denne brandbil er et rigtigt stort hit, og skulle der opstå en mindre brand kan den stadigvæk sprøjte med vand.

Et andet af de helt store hit især når vejret arter sig, er den skønne pool. Her kan man boltre sig i vandet eller dase på en af de liggestole eller stole der er opsat rundt omkring poolen. Der er også en herlig rutsjebane med vand.

Lige overfor receptionen er Multi – Huset, her afholdes der masser af forskellige arrangementer, koncerter og foredrag. Her kan man tilmelde sig et arrangement og samtidigt bo dejligt tæt på.

Du kan se de forskellige arrangementer her.: http://storebaeltferiecenter.dk/eventcenter

Ved siden af Multi-Huset ligger madhuset Bælt’stedet, her kan man købe forskellige retter og der laves også spisnings arrangementer her. Der er et flot spisekort både til frokost og til aften.

I tilknytning til restauranten ligger også pladsens lille udsalg, her kan man købe de fornødenheder man altid lige står og mangler. Der er også et is udsalg af både almindelige is, gammeldaws og softice. Der kan selvfølgelig også bestilles morgenbrød til den efterfølgende dag.

Der er rigtig hyggeligt i madhuset og der er fin plads, også hvis man vil bestille til et lille selskab.

Er der sommer i luften kan både maden og isen nydes på terrassen, her er der også mulighed for at sidde i sin egen lille pavillon hvor man kan få både mad og is serveret. Udsigten over det gamle havnebassin, Korsør havn og broen er der ikke noget i vejen med.

Lejerchef Flemming Jensen står her foran et af de nye tiltag på pladsen, mange af de grøntsager og krydderurter der bruges i madhuset produceres nu her. Så her kan man da tale om lokale råvare.

Vi slutter turen rundt i campingvognen og på pladsen, men i morgen skal vi ha sat vores Isabella Ventura Pascal 390 lufttelt op, og så skal vi en tur ud i området. Vi skal en tur omkring isbådsmuseet og så skal vi blive lidt klogere på vikingerne. Så kig med i del 2.

Mange campinghilsner

Mads & Peer
Campingferie.dk

 

Annonce:

Efterlad din kommentar