Peer Neslein fortæller:
Vi bor i byen Moab få km fra Arches national park, så der skal vi selvfølgelig hen og se parkens seværdigheder .

Severdighederne er bl.a. er nogle smukke klippepartier og en flere millioner år gammel natur. Vi er nogle stykker der følges ad, da vi har delt os i flere grupper, da der ikke er plads til alle autocamperne på en gang på parkens forskellige parkeringspladser. Flere har også valgt at køre flere i samme autocamper, da vi senere skal tilbage og bo på samme campingplads i Moab igen i dag, som i går.


Og se så lige de festlige farver som danske turister går i. Pænt udvalg af farver må man sige.


Og her er netop nogle af parkens helt specielle seværdigheder, nemlig arches, eller naturbroer som vi kalder dem i Danmark. Her er det en dobbeltbro. Der er mere end 2.000 arches i hele parken.


Her er et andet smukt parti med skøn natur, som vi er gået ud til fra en af parkeringspladserne.


En anden naturbro er denne meget tynde bro som måske falder ned en dag, da dele af den smuldrer bort ganske langsomt.


Vi er tilbage i hovedgaden i Moab og vi er stadig i staten Utah, som er befolket af mange mormoner.


Vi er hjemme fra parkturen og skal have sen frokost, men vejrudsigten lover uvejr, som det kan ses på skyerne, så det bliver en hurtig og lidt kølig frokost. Eftermiddagen derefter bruges til en lur, læsning og afslapning i vores vogne. Campingpladsen hører til KOA.


Sidst på dagen skal vi besøge et specielt spisested som serverer cowboymad. Stedet ligger ca. 20 km fra campingpladsen, så igen kører vi sammen, så vi ikke behøver tage alle vogne med fra campingpladsen.


Her er stedet vi skal besøge. Det ligger smukt midt på præieren med en lille kirkegård i forgrunden.


Gravene er vist en del af det show som vi er på vej for at opleve, men man kan da se at de fleste døde med støvlerne på.


Uden for spisestedet står bl.a. denne gamle chuckwagon, som stedet, vi besøger, er opkaldt efter. En chuckwagon var den køkkenvogn som lavede mad til cowboyerne, når de var på rejse. Og maden blev serveret på blik tallerkener og det samme skal vi spise af om lidt, når vi går inden for. Men først skal vi se et Wild West Gunfighter Show.


Det amerikanske flag vajer i vinden som er frisk her sidst på dagen, hvor uvejret ser ud til at have passeret.


Sheriffen gør klar til at møde 2 ballademagere i den lille bys hovedgaden, hvor vi sidder sammen med andre turister for at overvære deres opgør.


Og skurkene taber heldigvis, mens skuddene brager og røgen vælter ud af seksløberne.


Og så er vi bænket indendørs og venter på at hente vores mad på bliktallerkenerne ude i køkkenet.


Der spises cowboymiddag på bedste lejrskolevis, hvor der er venlig selvbetjening, i det store hele.


I løbet af aftenen er der underholdning, bl.a. en lille lassokonkurrence hvor Knud Erik og Hans fra Team Benns forsvarer de danske farver. Og det gør de ganske godt.


Der er selvfølgelig også masser af country musik, alt sammen serveret af de samme personer som lavede gunfightshowet, solgte billetter, tilberedte og serverede mad, passede souvenirbutikken samt solgte DVD’er som de selv havde indspillet. Ganske godt og flot klaret af så få mennesker. En rigtig god og anderledes aften.


I løbet af turen vil vi præsentere vores deltagere på turen, som vi allerede er begyndt på i går. Her kommer nogle flere deltagere, der er med på turen til Det vilde vesten. Knud Erik og Lillian Juhl. Knud Erik er rejseleder for Team Benns på disse guidede USA ture.


Tina Annette og Alf Benny Jakobsen


Jan og Lissi Kaspersen.


Egon og Helene Kristensen (tv) og Inger og John Mikkelsen.


Kirsten og Jan Nielsen.


Edith og Egon Kristensen.


Lene og Henning Tarp.


Morten og Line Søe Andersen (tv) og Jan Olesen.

På gensyn i morgen hvor vi skal møde en dansker som driver et sted der hedder ”Hole in the rock” og så skal vi bo hos Navajo indianerne, midt ude i naturen.

Hilsen
Signe og Peer Neslein
og resten af Country Konvojen.

Skrevet af: Peer Neslein
© www.campingferie.dk 2010

Annonce:

Efterlad din kommentar