Peer Neslein fortæller:
Vi har forladt den sidste campingplads i udkanten af Los Angeles kl. 7.00 og er på vej til udlejningsfirmaet som ligger længere inde mod centrum. Der er masser af trafik, men vi kører i den såkaldte Diamond Lane, hvor man kun må køre hvis man er flere end 2 i bilen. Ideen med denne vognbane er, at opfordre flere amerikanere til at køre samme til og fra arbejde.


Her ser du diamanttegnet på skiltet. Vi kommer hurtigt og godt gennem trafikken og kører kun forkert en gang. Men vores navigator finder hurtigt en ny rute.


Efter ca. 2 timer ankommer vi til udlejningsfirmaet, hvor vi begynder at tage vores kufferter ud som vi har pakket i går.


Flere af de andre rejsende er kommet før os og er allerede blevet tjekket ud. Vi havde ellers frygtet at det ville tage 4 timer som da vi hentede vognene, men det tegner til at kunne klares på en times tid for alle 23 vogne og det er hurtigt.


Mange af os har købt stole som vi nu smider ud, da da det er dyrt og besværligt at tage dem med hjem. Det var også dyrere at leje dem i udlejningsfirmaet, så derfor købte vi dem, men nu ligger de i en container.


Malus barnestol ryger også ud. Men heldigvis ankommer der en dansk familie med et mindre barn som skal afhente en autocamper, så vi skynder at vise dem vores stole som de straks lægger ind i deres lejede autocamper. De skal nemlig på en 3-ugers tur rundt i USA. Så det var dejligt, at de også kunne få glæde at tingene.


Og så er vi ombord i bussen som kører os til Hilton hotellet som vi skal bo på til i morgen kl. 17, hvor vi skal mødes i lufthavnen lige ved hotellet. Vi kører netop nu i området og flyene kommer meget tæt på når de lander.


Klokken er kun 12 så vi spiser en frokost på hotellet og tager en taxi ind til Hollywood, mens andre tager alle mulige andre steder hen som de har lyst til at opleve. Andre vælger at slappe af på hotellet. I Hollywood må jeg lige have et billede af flisen med blueskongen mr. B.B. King, som jeg holder meget af.


Vi ser også denne typiske brandbil. Bemærk brandmanden der sidder i buret aller bagerst. Han styrer baghjulene med et rat han har i buret, så brandbilen kan komme rundt om hjørnerne i de små smalle gader.


Rasmus skal lige fotograferes med Dart Waders og Prinsesse Leia fra Star Wars.


En ung mand får håndjern på af politiet. I forgrunden ligger hans skateboard og på det røde skilt på masten i baggrunden står ”No skateboarding”, som mon ikke det er årsagen til at han lægges i håndjern, mens de skriver en rapport. Her tager politiet ingen chancer.


Vi tager på en tur i en åben bil, hvor vi skal rundt og se alle de kendtes hjem og her er det Michael Jackson’s sidste hjem, som han ikke ejede, men lejede. Det betalte han 100.000 dollars for om måneden. Vi så masser af porte, postkasser og huset, men det var en meget kold tur på ca. 2 timer. Men ganske morsomt, ikke mindst på grund af alle de ting chaufføren fortalte om de kendte og rige undervejs.


Efter køreturen finder vi en indendørs restaurant og får varmen og dejlig mad. Og så er det blevet mørkt, så vi kan opleve Hollywood med lys på. Her er det ved Hard Rock Cafe i Hollywood.


Graumanns kinesiske teater som er en af de store attraktioner.


Og til aller- allersidst et par gule cabs (taxier) som er typisk amerikanske. Nu skal vi tilbage på hotellet. I morgen skal vi slappe af på hotellet til vi skal flyve til Zürich og derfra videre til København.

For pokker, hvor har det været en spændende tur gennem det vilde vesten i USA. Det er ikke sidste gang vi har været her. I september 2010 gennemføres den samme tur igen med Team Benns og et ny hold rejselystne. Og på den tur er Mads Nielsen med fra Campingferie, mens Knud Erik Juhl er med fra Team Benns som rejseleder. På denne tur har vi været heldige at rejse med nogle dejlige mennesker der som os fra Campingferie, var taget afsted for at få nogle helt fantastiske oplevelser. Og det fik vi.


Tak til de øvrige deltagere, tak til Hans Mørup Johansen og Knud Erik Juhl fra Team Benns og på gensyn her på www.Campingferie.dk.
Signe og Peer Neslein
og resten af de 53 deltagere.

Skrevet af: Peer Neslein
© www.campingferie.dk 2010

Annonce:

Efterlad din kommentar