Peer Neslein fortæller:
Vi er på KOA Banning Stagecoach, en dejlig campingplads, vi ankom til i går. I dag har vi fridag, men vi kan ikke sove længe, da vi har aftalt, at vi skal overraske Monika og Henning Jensen, som har sølvbryllup i dag. Ikke fordi at sølvbrudeparret har fortalt det, tværtimod har de holdt det hemmeligt, men vi har opsnuset det. Så kl. 7.00 står vi uden for deres vogn og prøver at synge nogle linjer fra ”I østen stiger solen” samt ”Det er så yndigt at følges ad”. Nogle af de morgenfriske har også opsat danske flag og et papskilt.


Endelig kommer Monika og Henning ud og ser meget forvirrede, overraskede og glade ud af døren til deres camper.


Og så er det tid til at ønske tillykke.


Der ønskes tillykke.


Mere tillykke.


Skiltet på dannebrogsflagene ønsker tillykke. Det var Monikas første flyvetur, denne tur til USA, så hun var spændt på hvordan det var. Og det gik godt. Men Monika er en modig kvinde, for hjemmefra havde hun bestilt en dagstur i helikopter fra Las Vegas og ud til Grand Canyon, landing med forfriskninger undervejs og retur. Og Henning vidste intet om dette. Han opdagede det først da de blev hentet af en limousine på campingpladsen og blev kørt til Helikopteren. Sådan. Men i dag var det de andre rejsende der overraskede Monika og Henning. Tillykke til jer begge to.


I dag skal vi handle, men inden skal vi lige se på de amerikanske mynter. Til højre de små kobbermønter på 1 cent. Næste mønt er 5 cent. Så kommer den lille dime som er på 10 cent og endelig den store til venstre som er quarter, som er på 25 cent. Sedler er nemme at finde ud af fra 1 dollar og opefter.


Og så er alle deltagerne kørt ca. 8 km til et kæmpe Outlet Center, hvor der sælges mærkevarer til lave priser. Så det skal vi tjekke.


Vi kommer ved 10-tiden hvor centeret åbner, så der er ikke mange besøgende, men så har vi plads til at kigge nærmere på de mange forretninger, som for det meste er tøjforretninger. Der er desværre ikke mange elektronikforretninger til ”drengene”.


Kendte navne i massevis.


Centeret er delt op i flere afdelinger og vores koner trækker os mænd ind og ud af forretningerne. Det er heldigt at vi er så ”tålmodige”. Vi opdager hen ad vejen at vi er med for at bære de mange pakker. Tak for det.


Efter timers ind og ud af forretninger, er vi tilbage på campingpladsen, hvor Rasmus og Mette tager det kolde gys i swimmingpoolen.


Malu leger med en amerikansk dreng og de hygger sig med at sidde omvendt på hestene.


I mens kan jeg vise dig den største af de 3 typer autocampere vi kører i. Her er det C-30 som er lidt over 9 meter lang.


Her kan du se hvor sovepladserne er. Lisbeth og jeg sover i dobbeltsengen i bagenden, mens Signe og Malu sover i alkoven forrest i vognen.


Her ser du dobbeltsengen i bagenden.


Her kigger vi frem i camperen fra dobbeltsengen. Til højre brusekabinen og til venstre døren til toilettet.


Her er døren til toilettet lukket op så den lukker af ind til resten af vognen.


Her kigger vi frem mod forenden og alkoven.


Her står jeg forrest og kigger mod den lukkede dør hvor der er bad, toilet og dobbeltseng. Stort køkken med mikroovn, emhætte og stort køl/fryseskab. Aircondition i loftet og generator under vognen som producerer 110 volt, så man kan køle sig ned midt ude i ødemarken, hvis man kan leve med larmen fra generatoren.


Malu og Signe hygger sig uden for vores C-30 camper. Vi har købt en barnestol i et supermarked til 45 dollars (270 kr.) da man ikke kan leje den gennem autocamperfirmaet. Vi har også købt købt en klapvogn til 15 dollars (90 kr.).


Her er den mindste model C-19 som er indrettet som model C-25 bortset fra bagenden, hvor der er køkken og bad.


Her er vognen opredt til natten.


Her ser du vognen fra siddegruppen og bagud.


Her er bad og toilet.

Klik her og læs om Model C-25


Sidst på dagen i solens sidste stråler spiser vi grillet aftensmad og taler om turen.

Kl. 20.00 holder Hans det sidste informationsmøde med alle os deltagere.
I morgen tidlig kl. 7.00 kører vi til udlejningsfirmaet for at aflevere vores vogne. Derfra køres vi med bus til Hilton hotellet som vi er på ved middagstid. Og så har vi fri resten af dagen samt næste dag til kl. 17.00, hvor vi skal mødes i lufthavnen for at flyve til Zürich og derefter København.

Flere skal opleve Universal studierne, andre skal videre til Disneyland, mens vi har valgt at tage en tur til Hollywood.

På gensyn i morgen, hvor vi runder vores spændende tur til USA af.
Signe og Peer Neslein
og resten af rejsegruppen

Skrevet af: Peer Neslein
© www.campingferie.dk 2010

Annonce:

Efterlad din kommentar