Peer Neslein fortæller:

Det ser sort ud med at se Nordlys når det er overskyet hver dag, men vejret er perfekt til at gå indendørs og se nærmere på min Kabe.
Nu har jeg og Mads kørt næsten 2.000 km i min nye Kabe Classic 470, så jeg vil lige komme med en opdatering om hvordan jeg har oplevet den indtil nu.

Vognen er en super fin rejsevogn, udstyret med de faciliteter som jeg føler jeg har behov for på rejser som helårscampist. Den køreklar vægt er 1350 kg og totalvægten er 1700 kg, som du kan veje ned så den passer til din bil.

 

Som du kan se er bordet hængslet til væggen, men det er udformet på en måde så man sidder som i en rundsiddegruppe. Det er et godt hjørne at sidde i og arbejde i.

Der er god plads ved bordet og det er bedst hvis man kun er 2. Jeg synes det er en dejlig siddegruppe.

Mads og jeg synes at vi har nogle gode arbejdspladser og slappe af pladser, på hver sin side af bordet i siddegruppen. Om aftenen reder Mads seng i siddegruppen og det tager få minutter.

 

Her ser du indgangsdøren med rum til brochurer og kort. Ved siden af døren er der plads til at lægge nøgler og andet, et barskab med rødfarvet låge, tv-holder, 230 + 12 volt stik, et sko skab og en hylde. Alt i alt ganske praktisk.

 

Ved indgangsdøren sidder også betjeningspanelerne. Øverst Kabe panelet med hovedafbryder og forskellige kontakter, dernæst lyskontakter til siddegruppen, som kører uden om hovedafbryderen og nederst sidder panelet til Alde centralvarmeanlægget som kører på 230 + 12 volt og gas. En knage er der også blevet plads til.

Her ser du indgangsdøren samt det store køleskab med selvstændig frostboks, Det store køleskab er ekstraudstyr.
I skabet under køleskabet, står batteriet i bunden, med en hylde til ting over batteriet.

 

Køkkenet er ganske godt med god plads. På denne “skrabede” Classic 470 er der dog ikke indirekte belysning under køkkenbordet forkant, men det har jeg ikke savnet.
Det er dejligt med indbygget piezotænding på gasblussene, som jeg også havde på min tidligere Kabe Royal.

 

Gode overskabe og belysning. Radioen er ekstraudstyr.

 

Overfor køkkenet er der garderobeskabene, det ene med hylder og det andet med bøjlestang og tørreskab i bunden. Alde centralvarmeanlægget (Alde 3020) sender varmen op i skabet via en konvektor/ventilationshuller i risten hvor skoene står. En ventil i loftet i garderobeskabet sørger for god luftcirkulation.

 

Dejlig dobbeltseng med god madras og topmadras sikrer god søvn.

 

Når først man har lært at sno sig, går det fint med et bad i toiletrummet. Godt lys, skabe og tagluge i loftet, så der kan luftes ud efter evt. bad.

 

Her ser du håndvask og underskabe i toiletrummet som også har godt lys.

 

Det er dejligt at kunne svingene benene ud af sengen og gå direkte i bad i vognen, specielt når det er frostvejr uden for.

Se film hvor Peer Neslein fortæller om sin Kabe Classic 470. Se her: https://youtu.be/t9_cQZOmWd4

Venlig hilsen

Mads og Peer
Campingferie.dk

Annonce: