Vintertelt fra Isabella med til Atlanterhavsvejen (Reklame)

IMG_4603small

Forestil dig, hvor skønt det må være at vågne op i din campingvogn på en frostklar morgen, hvor sneen har dalet stille hele natten, lagt en flot hvid dyne over landskabet og gjort klar til en aktiv dag på ski eller en sjov dag på kælkebakken.

Dit Isabella helårstelt kan bruges som en udestue, hvor du kan nyde det flotte vintervejr i læ for blæst og kulde. Samtidig er det et godt sted at opbevare ski, ungernes kælk, overtøjet og vinterstøvlerne. Isabellas helårstelte holder godt på varmen, og med komforten i moderne campingvogne, er det hverken fugtigt eller koldt at campere i ydresæsonerne. Isabella har flere forskellige varianter af helårstelte. Derfor kan du finde lige nøjagtigt det telt, der passer til dine behov og ønsker, når du vil ud og nyde campinglivet – også uden for sommersæsonen.

Universal 420- og 360 Coal – deltelte til alle årstider
Holder du af at campere både sommer, vinter, forår og efterår er et Universal deltelt det perfekte valg for dig. Her får du et stabilt deltelt, der kan bruges i alt slags vejr – hele året rundt. Universal-teltene er opbygget med stærke Zinox stålstænger, der sikrer stor stabilitet – også i regn, blæst og sne. Både Universal 420 Coal og Universal 360 Coal er fremstillet i Isacryl – et kraftigt acryl-materiale, der tillader teltet at ånde. Begge Universal-modeller har nedfældbare og aftagelige gavl- og frontpaneler.
Sammen med udluftningen i topgavlen sikre det en god ventilation både sommer og vinter. Taghældningen på teltene gør, at sne let glider af. Universal 360 Coal er 380 cm bredt og 230 cm dyb, hvor Universal 420 Coal er lidt bredere med bundmål på 440 x 230 cm. På begge Universal-modeller kan monteres en dørmarkise, der giver læ ved indgangsdøren.

 

 

 

 

Annonce: