Caravan Salon Düsseldorf – del 7 – Isabella (2022) (Reklame)

Peer Neslein fortæller:
Ikke langt fra vores vores campingvogn på parkeringspladsen i Düsseldorf hvor vi overnatter i forbindelse med Caravan Salon, holder der også et par tusinde  andre campister, hovedsagelig i autocampere. Men der er campingvogne ind imellem, men absolut ikke mange. Men ved en af autocamperne står dette Isabella Levo læsejl og det er selvfølgelig Lone & Tommy Boisen (Tommy er tidligere Isabella medarbejder) der lige vel vise at man kan bruge solsejlet/læsejlet som et fritstående læsejl.

Læsejlet er tænkt som en udbygning på Levo Cosy Corner, men dette viser at det sagtens kan bruges alene.

I Hal 3 kigger vi forbi Isabella hvor Claus Ikjær, Isabella, viser Lisbeth og mig nogle af Isabellas nyheder. Her er det et Isabella Air X-Tension som bl.a. passer til de populære VW modeller som bla. California og en lang række andre kassevogne.

Du tilslutter Isabella Air X-Tension via en sluse så du kan køre fra teltet hvis du skal på tur i bilen om dagen. Så kan du ligeledes beholde din plads hvor teltet står til du kommer tilbage.

Du pumper teltet op et sted og det tager få minutter og der er fint plads til bord og stole eller måske et par luftmadrasser hvis du har overnattende gæster. På en regnvejrsdag kan det også være ganske rart med god plads så man ikke skal krybe sammen inde i vognen. Se mere om de viste produkter på www.isabella.net

Isabella har et stort udvalg af stole i alle størrelser. Her viser Claus en stol med fodskammel med justerbart ryglæn.

Claus viser også en stol som kan foldes sammen i den medfølgende pose så den er nem at have over skulderen når du skal til stranden eller måske til koncert.

Her ser du hvor lidt den lette stol fylder når den er pakket ned i tasken.

Se mere om de viste produkter på www.isabella.net

Husk: Der kommer film på de 3 produkter som Claus har vist her. Se filmene i oktoberudgaven af www.campingbladet.dk der udkommer den 4. oktober 2021 – husk bladet er et digitalt blad der er gratis.

Isabella har ligeledes sendt en længe ønsket pose til borde på markedet. Det er en slags filt som du blot lægger dit bord ned i, så det ikke ligger og rasler eller bliver ridset når du kører fra sted til sted.

Se mere om de viste produkter på www.isabella.net

 

Annonce: