Jeg er vild med Norge. Landskaberne, naturen og atmosfæren er i en liga for sig selv. Jeg er med på at mange er ligeså begejstret for Sverige… sådan har jeg det ikke. Jeg føler mig meget mere hjemme i Norge.

Denne gang er vi (min far og jeg) afsted på en vintertur til Røros i Norge og som altid nyder jeg at komme ud og trille nogle kilometer, se nye landskaber og filme nye film til vores Youtube kanal.

Det er ved at være nogle år siden jeg solgte min lyserøde campingvogn og jeg begynder at savne at have min egen vogn igen, men når vi kører afsted på disse arbejdsture, så giver det jo heller ikke mening at være afsted i 2 vogntog. Slet ikke med de benzinpriser der er i inflationskrisen. Nå men man kan jo stadigvæk drømme.

Jeg føler mig helt vildt priviligeret ved at rejse på denne måde med min far. Hold kæft det er hyggeligt med alle de samtaler vi altid når at have i bilen på vej mod destinationen. Og som du kan se på næste billede, så har vi efterhånden rejst sammen i mange år.

Annonce:

Efterlad din kommentar