Campingferie redaktionen skal til USA sammen med 22 andre familier. Turen er den første i samarbejde med Team Benns, som har stået for hele den praktiske del af turen, hvor de i alt 23 familier skal køre i hver deres autocamper, gennem nogle af de smukkeste områder i USA. Fra Campingferie deltager TV-fotograf Rasmus Neslein og hans kæreste Mette Nordholt, Signe Neslein og hendes datter Malu samt Lisbeth og Peer Neslein. Klokken er 7.00 om morgenen og Hans Mørup Johansen fra Team Benns kalder os sammen. Stedet er Kastrup Lufthavn hvor vi alle skal mødes.


Efter at vi er samlet sammen, 53 personer i alt, går vi samlet hen for at tjekke ind hos Swissair, som vi skal flyve med.


På Campingferie redaktionen har vi valgt nogle specielle Eastpak tasker eller kufferter, som vi nemt kan genkende på grund af deres farver. De er også ganske praktiske, da de kan trykkes sammen, når vi ikke bruger dem. Det kan nemlig være rigtigt svært at få plads til almindelige hårde kufferter i en autocamper, da der ikke altid er store magasiner.


Signe holder styr på vores 6 rejsetasker fra Campingferie. Vi har valgt at vi hver har 2 stk. i samme farve. Signe og Malu har valgt de røde, Rasmus og Mette de sort/hvide og Lisbeth og Peer har de blåstribede.


Kl. 9.40 letter vi fra København med kurs mod Zürich, hvor vi skifter til et andet Swissair fly, som skal flyve os til Los Angeles. I Zürich er vores næste fly forsinket så det bliver til ca. 4 timers ventetid, før vi endelig kommer ombord og af sted mod USA.


Kaptajnen på flyet fortæller at vi skal ud på et noget længere rejse, da askeskyen generer flytrafikken i Europa. Så vi skal lige en tur længere op mod nord og omkring Island. Det bliver en meget meget lang flyvetur på næsten 12 timer som er en hård start på turen. Men vi har glædet os til turen, så vi ser frem til at lande i USA.


Vi nærmer os vores landingsplads og ser nærmere på de smukke områder.


Vores lille Tv-skærm som sidder i alle sæderne foran os, fortæller hele tiden hvor vi er og hvor langt der er igen. Her nærmer vi vi os Los Angeles.


Og endelig langt om længe er vi landet godt trætte og møre i hele kroppen. Nu er det næsten 24 timer siden vi mødtes i Københavns lufthavn. Men nu står vi i Los Angeles en lun sommeraften. Men lige nu skal vi vente på en lufthavnsbus, som kører os gratis til Hotel Hilton, som ligger lige i nærheden. Og en rigtig positiv ting er at alle har fået deres kufferter.


Så kommer vores bus, så vi kan komme på hotellet, hvor vi alle glæder os til at ligge i en seng.


De sidste er gået ombord i bussen.


Hilton hotellet er et meget stort og ganske flot hotel.


Hans og Knud Erik fra Team Benns er klar med nøgler til os alle sammen da vi ankommer til hotellet.


Der er nu ikke noget så skønt som at ankomme til et dejligt hotelværelse efter et døgn på rejse. Og gennem ruden skimter vi nogle af lysene i Los Angeles.


Et sidste kig over byen med de mange smukke lys og det amerikanske flag. Vi glæder os rigtigt meget til i morgen, men lige nu er der kun en ting der trækker i os alle – og det er en dejlig seng og så noget søvn. I morgen skal vi ind og se nærmere på Hollywood og det bliver spændende. Så velkommen til USA. Vi ses i morgen til en ny og spændende dag.

Hilsen Signe & Peer Neslein
Og resten af ”nybyggerne”.

Skrevet af: Peer Neslein
© www.campingferie.dk 2010

Annonce:

Efterlad din kommentar