Nordkapp 2022 dag 2 – Bogstad Camping Oslo, Beitostølen (Reklame)

Det er dag nr. 2 på vores guidede campingtur til Nordkapp.

Peer Neslein fortæller:

Dagen starter med et lille informationsmøde på Bogstad Camping i Oslo hvor jeg lige byder velkommen da vi er samlet alle 29 personer fordelt på 15 campingvogne og 5 autocampere. Jeg fortæller også lidt om dagens rute og mål som er Beitostølen Camping som er porten til Norges højeste fjelde.
Dagens opgave er at komme ud af storbyen Oslo og søge mod de store fjeldområder i Jotunheimen. Vi har aftalt at vi alle kører som vi vil, da vi ikke kan følges ad ud af Oslo med de mange lyskurve, nye veje og tætte trafik.

Der råbes navne op så alle ved hvem der er hvem.

Peer tager et billede af hele gruppen, mens Signe tager et billede af Peer. Men I skal ikke snydes for et billede af Signe, så det kommer længere nede på siden.

Her er hele gruppen uden Signe som tager billedet.

Signe filmer og redigerer alle vores film på turen til YouTube, så hun har nok at se til. Peer laver dagbøgerne på Campingferie.dk og Faceboook.

Undervejs mod næste campingplads passerer vi flere af de andre deltagere der spiser frokost på vejen. (Foto Jan Olesen)

Vi ankommer alle i løbet af eftermiddagen på Beitostølens Camping, som ligger i 900 meters højde over havet. Vi har fået et par områder næsten for os selv. (Foto Jan Olesen)

Signe og jeg holder til venstre i billedet. Det er iøvrigt samme som sted jeg plejer at holde om vinteren, når jeg er i Norge og teste vogne. (Foto Jan Olesen)

Autocamperne holder et niveau højere på campingpladsen. (Foto Jan Olesen)

Sidst på dagen går vi i gang med at lave dagbøger og film til de følgende dage. Der er dejligt plads i vores Kabe Estate 560 til vores computere og udstyr. (Foto Jan Olesen)

Her er vi i fuld gang med arbejdet på Beitostølens camping. (Foto Jan Olesen)

I morgen skal vi køre over Valdresflya som er porten til Norges højeste fjelde. Derefter kommer vi til Lom Stavkirke og vi slutter dagen på Geiranger Camping. måske med en aftentur til Ørnevejen uden campingvogne. Dem skal vi først have med dagen efter.

På gensyn

Signe & Peer Neslein
Campingfeie.dk

Annonce: