2020 Rapido M 96 (Premiere) + inkl. 2 film (Düsseldorf 2019 – Del 11) (Reklame)

Caravan Salon Düsseldorf: Mercedes debut hos Rapido

Den nye serie M er en af de helt store nyheder hos Rapido. Der er to modeller med dobbeltbund i serien, og de fås begge med enten et Mercedes AL-KO Chassis LIGHT, og en totalvægt på 3.500 kg, eller et Mercedes AL-KO Chassis Heavy chassis med en totalvægt på 4.500 kg. Standardmotoren er en 2,2 l på 143 HK. Alternativet en 2,2 l på 180 HK.

Se en video af den viste vogn nederst i artiklen.


Indretningen ”96” er velkendt og findes, men minimale ændringer, i de øvrige helintegrerede Rapido serier. Alle Rapido 2020 autocampere som sælges i Danmark, Norge, Sverige og Finland leveres i en Rapido Scandinavian Exclusive udgave. De er bl.a. udstyret med: elektrisk gulvvarme eller opvarmet dobbeltgulv, Truma EH og INet eller ALDE Arctic opvarmning, en M-pakke (til M-serien), gulvtæpper i bodel og førerhus, opvarmet spildevandstank, ESC med ASR, ROM og bak-assistent og Traction (i FIAT modeller), stabiliseringscylindre bag, specielt Scandinavian Exclusive logo og 100% led frontlys i Serie M og Serie Distinction.

Serie M pakke består (afhængig af model) af: Mercedes MBUX 10,25” multimedia system med GPS og DAB-teknologi , bakkamera med indbygget skærm i instrumentbræt, halvautomatisk Tempmatic klimaanlæg i førerhus, tågelys, automatisk tænding af lys på bildelen, stabiliseringssystem i tilfælde af sidevind og start uden nøgle .

Vær opmærksom på, at Rapido først oplyser om køreklar vægt når camperen er ”færdigmonteret.” Kontakt din Rapido forhandler for mere information.


Her ser du ind gennem døren. Læg mærke til foldebordet og den gode plads i opholdsområdet. Den viste model er en udstillingsmodel med ekstraudstyr, f.eks. ovnen.


Det lyse interiør, en ekstra siderude i dørsiden, en stor tagluge og det lyse betræk giver en rigtig god rumfølelse i hele camperen.


TV holderen sidder ved siden af indgangsdøren. Køkkenblokken har en lille vinkel på. Læg mærke til ”nakkestøtten” ved køkkenbordet. Den er normalt kun monteret når der skal indrettes et fremadvendt sæde med sikkerhedssele.


Køleskab på 149 l inkl. en separate fryser står ved siden af døren. Teknikpanelerne er placeret over døren. På det indlagte billede kan du se hvordan passagersædet i dørsiden.


Åbne overskabe i køkkenet.


Alt efter bagagebehov i hækgaragen kan den store Queens Bed (madrasmål på 198 x 160 cm) hæves og sænkes. Der er klædeskabe ved siden af det elegante hovedgærde.


Toiletrummet er todelt med mulighed for at lukke af ind mod dobbeltsengen og ind mod opholdsrummet.


Detaljer fra toiletrummet. I brusekabinen er det tagluge og håndklædestang i loftet samt lys bag den elegante brusesøjle.


Her ser du grundrids på de to modeller i Serie M. Læg også mærke til de markerede luger til opbevaringsrum under gulvet.

Rapido autocampere sælges i Danmark af Autocamper Center Vejle. Se mere på www.campershoppen.dk

© www.autocampernyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar