Caravan Salon Düsseldorf: Adria Astella: For meget af det gode?


Det er både flot og imponerende at Adria gentænker mulighederne for mobil fritid. Den nye Adria Astella skal ikke ses som en traditionel campingvogn. Og den er heller ikke et Mobilhome med masser af plads plus udvendig ”attrapbeklædning.” Den er noget helt tredje, og dermed helt sin egen. Og på sin egen måde er den ret imponerende.
For meget af det gode? Nej slet ikke. Jeg ser den nye Astella som et kvalificeret bud på at matche andre store rummelige helårsegnede luksuscampingvogne. Noget mere end den Adria Alpina, som har ligget i sit segment i mange år. Og meget mere end både de ”gamle mørkeblåstribede,” de ”lyseblåstribede,” Unica modellerne, ”Adora generationen” med stigende helårspotentiale til næste udviklingstrin. Det bliver spændende at se potentialet i de kommende år. Følger de andre producenter trop? Kun fremtiden kan vise det. (Foto: Adria pressefoto)

Adria Astella fås i tre størrelser, 704 HP, 754 DP og 904 HP. Vi mangler stadig de nøjagtige data, men Astella 754 DP har en total- og karosserilængde på 948 og 809 cm. Totalbredden er på 252 cm og vægten opgives som 2.500 / 3.000 kg.

Hver dag har der været trængsel om den udstillede Astella 754 DP. Der er teltskinne på både for- og bagside af vognen.

Forrest i vognen er der en stor sofa med to puffer, skyview, dobbeltdøre, loftvindue m.m.

På væggen ind mod skabsgangen er der plads til en 32” skærm. Køkkenet står i dørsiden.

Køkkenblokken er både rummelig og praktisk indrettet.

Skabs- og skuffeplads er meget omfattende.

Overfor køkkenblokken er der en skabsvæg med skydedøre, spejl og køleskab. Nærmest soveværelset er der indgang til vognens badeværelse.

I badeværelset er der en rummelig separat brusekabine.

Når der er behov for det, kan der slås en bordplade ned hen over toilettet.

I soveværelset er der en stor og komfortabel seng. Man ligger godt i den (jeg har prøvet det i smug), og der er adgang til magasinet under sengen fra begge sider. Bemærk, at der er også Skyview i soveværelset. Når vi får flere data, vender vi tilbage.
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar