Den korte version om årgang 2022 fra Adria en helt ny Alpina, nye modeller i Adora, Astella og Action. Og et samlet udbud på 54 forskellige modeller i seks serier. Velkommen til en præsentation af Adria årgang 2022. På billedet ser du den nye Adria 763 UK.

Adria Alpina: Ny 2022 version

Adria Alpina er komplet fornyet og kan fås i 12 forskellige modeller. Tre af dem, 663 HT, 663 UK og 903 HT fås i to versioner. Bemærk den brede gaskasse låge, det ekstra store panoramavindue, en ekstra bred dør og det integrerede LES lys langs teltskinnen. Læg også mærke til de to vind-diffuseres på hver side af frontvinduet. Adria fortæller at de “forbedrer aerodynamikken under kørsel og giver en bedre køreoplevelse.”

Adria Alpina modeller

Adria Alpina er designet til helårscamping i hele Europa, sommer og vinter. De forskellige indretninger er enten for to på camping (med mulighed for opredning), eller familievogne med 4-5 faste sovepladser og opredning for op til fem mere.

Der er to modeller med franske senge for parret på camping. Plus én model enkeltsenge og tre med Queens Bed (fritstående dobbeltseng). Og stadig mulighed for opredninger.

I familiemodellerne er der to modeller med Queens Bed, 2-3 faste køjer og opredning. Og så er der fire modeller med fransk seng, 2-3 faste køjer og opredning.

Her ser du interiøret på den nye Alpina 663 HT. Der er komfortskum i siddegruppen. Til højre kan se den nye chaiselong der har elektrisk justering af den tredelte madras. Det kan fås som ekstraudstyr i Alpina 663 HT, 753 HK og 903 HT. Bemærk også de nye spots i loftet og det nye panoramavindue i fronten som går længere ind i vognen.

Her ser du soveværelset i Alpina 663 HT hvor dobbeltsengen måler 196 x 154 cm, har elevation i hovedgærdet og sengebunde med lameller og springmadrasser.

Adria Action 391 LH Sport

Lige siden den første Adria Action blev præsenteret har den vakt opsigt. Den fik hurtigt mange fans, og da den kom i en udgave med langsgående sofaer i siddegruppen, eksploderede antallet af fans, og købere. Den er populær fordi den ser lille ud, men er rummelig indeni. Den har masser af “det rigtige udstyr,” og er særdeles velegnet som en vogn for én person. I 2022 kommer den i en ny stylet version, 391 LH Sport, som Adria kalder en; “Ny “semi-offroad” variant med børstet aluminium, blåt design ude, højere AL-KO stel, “big foot” støtteben, frække alufælge og ekstra grove 16″ dæk.”

Adria Action modeller

Her ser du de fire grundrids og fem 2022 modeller. Tre har siddegruppe med lange sofaer som også kan bruges som enkeltsenge. Der kan også redes op i hele vognens bredde. En har dobbeltseng på tværs og siddegruppe bagerst og den sidste har et stort og højt magasin forrest, en siddegruppe i midten og en udtrækkelig dobbeltseng oven det store magasin.

Interiør i Action 391
Når man kommer ind i en Action, her en 360 LH, er der en god pladsudnyttelse. Der er et velfungerende køkken, rigtigt køleskab, god plads i siddegruppen, som let kan redes op. Blæsevarme, el-gulvvarme, panoramatag, USB stik, LED- eller halogenlys m.m. Toiletrummet har det der kræves, også brusemulighed og varmt vand som standard.

Her er der redt op i hele vognens bredde. Madrasmålet er 200 x 204 cm. Bruges sofaerne som enkeltsenge er målene 2 x 200 x 66 cm.

 Adria Astella. Helt sin egen
For to år siden kom den nye Adria Astella som en stor overraskelse for mange. Var det en campingvogn? Eller en ny udgave af et Mobil Home? Eller noget imellem? Meningerne er mange. “Tja, den er først og fremmest sin egen.” Og i sæson 2022 er serien udvidet med en fjerde model, Astella 644 DP.

Adria Astella modeller

De tre oprindelige modeller fortsætter i 2022. Ny er Astella 644 DP. Siddegruppe med bord forrest, og dobbeltseng på tværs bagerst. Der er toiletrum med separat brusekabine overfor en rummelig køkkenblok midt i vognen.

Her ser du Astella 644 DP indeni fra siddegruppen og bagud. Læg mærke til de store dobbeltdøre til venstre.

Her ser du den tværvendte dobbeltseng med klædeskabe både ved hovedgærdet og ved fodenden.

 Adria Adora – Fire nye modeller

Adria Adora er den 2022 serie som kan fås i flest mulige modeller. Der er 14 forskellige indretninger. To af dem, Adora 613PK og Adora 672 PK, fås i to versioner. Adora blev komplet fornyet sidste år, modellerne 593 UK, 593 UP, 613 PK Kids og 613
UL er de store nyheder.

Adria Adora modeloversigt

Udbuddet er stort og varieret. Syv er familiemodeller har dobbeltseng og køjer. De tre af dem har et separat børneværelse, som også kan benyttes som et gæsteværelse. Der er fem modeller med enkeltsenge, to har fransk soveværelse, to har en fritstående Queens Bed.

Interiør i Adria Adora
Her ser du interiøret i Adora 502 UP, en model som rigtig mange danske campister har haft glæde af. Bemærk den hvide køkkenblok og de hvidmalede sider på skabe og låger i køkkenet.

I soveværelset er der hvid toiletrumsdør, ydervægge og loft. Vægen til toiletrummet er lidt mørkere. Der er smarte LED spots i loftet og ved hovedgærdet og indirekte lys under og over skabene. Dobbeltsengen måler 203 x 140, der er elevation på hovedgærdet, hyndebetræk og Evopore koldskumsmadras.

 Adria Aviva – Flest familiemodeller

2022 er niende sæson for Adria Aviva. Serien er udviklet til nye og unge campister. I programmet er der både praktiske og smarte detaljer. F.eks. er der Bluetooth transmitter med indbygget højtalere, USB lader, spots med svanehals og indbygget USB stik, blæsevarme, koldt og varmt vand, bruser og bruseforhæng, køkken med 140 l køleskab og 6 – 7 sovepladser. Her er både muligheder for en familie med børn på camping, og seniorer der enten vil have en lille let kørt rejsevogn eller en rummelig vogn for to med enkeltsenge.

Adria Aviva modeller

Der er tre familiemodeller med køjer og dobbeltseng til mor og far samt én med køjer og opredning i siddegruppen. Så er der to med tværvendt dobbeltseng forrest i vognen og én med enkeltsenge forrest.

Adria Aviva interiør
I denne Aviva 472 pk er der ekstramonteret en tredje køje. Der er stige og sengehest til den øverste køje. Siddepladsen har plads til fire voksne. En opredning måler 180 x 110/96 cm. Den store tagluge giver godt ovenlys, loftslampen giver et godt lys og kan suppleres med de to læsespots.

Adria Aviva 522 PT
I denne model er der et fransk soveværelse forrest. Læk mærke til det store køleskab ved siden af køkkenblokken. Her er der samme siddegruppe som på forrige billede, og køjer på tværs helt bagude.

Adria Altea – Adria traditioner

Altea er den serie i årgang 2022 som har det ældste ”Adria DNA.” Og det behøver den slet ikke skamme sig over. I 1995 introducerede Adria en ny generation som hed UNICA.  kom i Adria Altea udgaver, Unica A, Unica B og Unica L. De næste 8 år kom der forskellige versioner af Unica. Men Unica holdt indtil sæson 2004 hvor Adria introducerede Altea, Adora og Classica. Og Altea fortsatte som en let, men solid, campingvogn i det man i dag kalde indstignings segmentet. Det har alle årene været vogne mellem 3,5 og 5,5 meter i indvendig længde.

Adria Altea modeller

Tre ad de 10 modeller i årgangen har et fransk soveværelse, tre er familievogne med dobbeltseng og køjer, to har enkeltsenge, én har en Queen Bed, den sidste Altea 360 4fourn er en Action 360 LH bygget i et traditionelt karosseri.

Adria Altea 542 PK interiør
Interiøret er lyst og behageligt med malede flader på skabenes sider. Låger og skabe åbnes af en lås bag på lågen. I nyeste udgave er der f.eks. tag i glasfiber, panoramavindue over forrude, HEKI II tagluge, serviceluge, elevationshovedgærde og koldskums madras i faste voksensenge, fritstående bord på søjle, Adria ”smart-Kitchen,” 167 L køleskab, indbygget vandtank, koldt og varmt vand, brusebund og separat brusearmatur, LED-lamper, USB stik, blæsevarme, elektrisk gulvvarme, Bluetooth anlæg og TV-holder. Udstyr der ikke var meget af i starten.

Adria Altea 542 PK interiør
Her ser du ned gennem vognen med de tværvendte køjer bagerst. Der er spots i soveværelset, ved siddegruppen og ved køjernes hovedgærde.

Adria sælges i Danmark af 17 forhandlere.

Hold dig orienteret om Adria og se mere på www.adria.dk

Tekst og foto: Redaktionen
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar