Adria Adora serien kommer i en ny opdateret udgave

Adria Adora har i lang tid været den populæreste serie hos Adria. Næsten hver femte ny campingvogn i Danmark er en Adora. Når serien kommer i en ny udgave, er der altid store forventninger. Den nye årgang 2021 kan godt leve op til de flestes forventninger. De første modeller viser flere interessante nyheder. Og det er ikke kun nyt for Adria – det er nyt for hele branchen. Set forfra fanger øjet først den nye front med integrerede vind-diffusers der giver en bedre køreoplevelse. Øjet fanger også den nye grafik på de glatte sider.


Bagpå er der kommer nyt design med solide rangerhåndtag, nye multifunktionelle baglygter og i denne model nyt panoramatag over børneværelset. Der er ski-lem ind til magasinet under den nederste køje. Døren er også blevet bredere og med en ny affaldsspand. I dag skal du se en masse fra den opdaterede Adora 613 PK.

Nøgledata og layout på 2021 Adria Adora 613 PK

På grund af det nye børneværelse uden overskabe over bagenden, og de samme i fronten, er der en god rumfølelse i hele vognen.


Når du står i døren, ser du det nye børneværelse til venstre og ind i den ene halvdel af vognens store rundsiddegruppe.


Børneværelset er indrettet med et nyd smart køjesystem som kan indrettes på flere måde.


Til venstre er der indrettet et ”huleværelse” hvor huletaget er den øverste køje. Det runde bord er vendt ind bag gardinet. Til højre er sengebundene ændret til en afslappet TV-stue eller spillebule. Der er plads til en fladskærm oven på det høje skab i hjørnet.


Her ser du overkøjen som har størst glæde af panoramataget. Den har to sengeheste og en jalosilåge for hylderne på de to hovedgærder.


I de øverste hylde er der en dobbelt USB opladestation, og den kan også nås med en ledning fra overkøjen. Læg også mærke til at der er kommet nye sengelamper.


Det store sengegardin kan trækkes for når der skal soves før de voksne. Der er et ekstra magasin under sædet ved den nederst køje. Og der er ekstra skabsplads i skabet under TV-pladsen.


Her ser du den nye brede dør med et ekstra stort vindue. Og lige inden for døren er der et garderobeskab med hylder og to låger.


Et kik ned genne vognen med køkkenblok i dørsiden og rundsiddegruppe overfor. Læg mærke til at der ikke er åbne hylder under overskabene.


Et kik på rundsiddegruppen med God siddekomfort på de kraftige hynder.


Køkkenblokken har godt med plads i overskabe, skuffer og apotekerudtrak ved siden af køleskabet.


Her er god plads på køkkenbordet og ”hyldeliste under det brede køkkenvindue.


Åbne køkkenoverskabe i samme design som i Alpina serien.


Åbne skuffer og apotekerudtræk under køkkenbordet.


Åbent køleskab. Har du lagt mærke til de smarte flytbare hylder og æsker som kan placeres efter behov. Et smart design som samtidig minimerer det sædvanlige rod i åbne hylder under overskabene. Det skaber en rolig stemning i hele vognen.


Læg mærke til de rummelige overskabe, til TV-holderens plads på væggen ved den franske seng og de små flytbare hylder langs væggen.


I begge ender af rundsiddegruppen er der kommet nogle nye smarte låger. De åbnes med et let puf med foden. Så springer lågen op. Åbningen er så stor, at det er let at komme ind i magasinet. Den traditionelle åbning under hynden findes stadig.


Åbent overskab i børneværelset. Læg også mærke til at der er strøm- og antennestik i hjørnet under overskabet.


Åbne overskabe over rundsiddegruppen.


Det franske soveværelse med ERGO toiletrummet i hjørnet.


Åbne overskabe over dobbeltsengen. Og flere flytbare småtingshylder.


Et kik ind i toiletrummet med foldevasken over bænktoilettet.


Åbne skabe i hjørnet uden for toiletrumsdøren. Der er bøjlestang i de to skabe mod højre.


Åbent sengemagasin som også kan nås gennem en stor serviceluge under vinduet.


Kik fra soveværelset og bagud.


Et kik ind i en rummelige gaskasse.


Adria Adora serien er på 12 forskellige modeller. Adora 673 PK, den med to døre, fås både med mono eller dobbeltaksel. Største layout-ændring er det nye børneværelse i dagens Adora 613 PK. Adria sælges i Danmark af 16 forhandlere.

Hent en kopi af brochure, prisliste og find nærmeste forhandler på https://dk.adria-mobil.com/

Denne viste model er fotograferet hos Adria Danmark og K.G. Camping, begge fra Kolding. Derudover er der brugt enkelte Adria pressefotos.

Tekst: JPR
Grafik: Adria Mobil d.o.o.
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar