Adria Coral Axess 600 SL: Masser af komfort i lækre omgivelser

Adria Coral Axess serien er et rigtigt godt udgangspunkt for nye på landevejen i en autocamper. Coral Axess er modeller for nye og dem som sætter stor fokus på lette og behagelige rejser. Alle modeller i serien har alle det nødvendige udstyr for en komfortabel og let kørt ferie. Og der er selvfølgelig gode muligheder for ekstraudstyr, som lige passer til dine behov.

Nøgledata for Adria Coral Axess 600 SL

Coral Axess 600 SL, er den mindste af seriens tre modeller, har en indretning som giver en god rumfølelse og opfylder alle de grundlæggende behov. Modellen fås både på et FIAS og et Citroen chassis.


Siddegruppen forrest har op til fem siddepladser om bordet, der har tillægsplade yderst. (Bemærk at bord og sofa er anderledes, en det som er vist på layout tegningen.)


Toiletrummet står i camperens føreside bag siddegruppen. Læg mærke til at der er magasinrum i dobbeltbunden.


Der er Sunroof tagluge over bordet plus en stor tagluge over førerpladserne. Læg også mærke til at overskabene går helt frem over førersæderne.


De elegante overskabe i førersiden.


Åbne overskabe og åbent skot forrest. Det indsatte billede viser skottet i modsatte side.


Indersiden af døren med vindue, solidt støttehåndtag og en rummelig avisholder. På siden af køkkenblokken er der også et støttehåndtag, kontakter til lys og det indbyggede trappetrin.


Praktisk småtingshylde med slingrekant over førerpladserne.


Rummeligt køkkenbord med tre kogepladser sammenbygget med køkkenvasken.

1
Tre åbne skuffer med soft-close under køkkenbordet.


Åbne overskabe over køkkenbord og køleskab.


Køleskabet rummer 142 liter inkl. frostboksen, der kan tages ud så der er mere køleplads. På modsatte væg (siden af toiletrummet) er der gjort plads til at et stort TV kan skubbes helt ind til sidevæggen. Det giver plads til et større TV.


I soveværelset er der enkeltsenge med hævebart hovedgærde over en hækgarage. Begge seng måler 203 x 88 cm. I midten kan der redes op ved at trække en senge bund ud over trappen. Sengemålet er her 148 x 45 cm.


Åbne overskabe i soveværelset med drejelige spots der har indbygget USB ladestik i soklen.


Detaljer fra magasinerne i soveværelset. I dørsiden er der et klædeskab med udtræksbøjlestang. I midten er der magasin i dobbeltbunden og under det nederste trin. Ved det øverste trin kan der trækkes en skuffe ud. Den bagerst del af skuffen kan også nås ude i hækgaragen. I førersiden er der et skab med en langsgående bøjlestang. I hjørnet er der tre åbne hylder.


Toiletrummet har integreret brusekabine. Her ses den daglige indretning med håndvask og spejl i hjørnet.


Detaljer fra toiletrummet. Håndvask med bord og spejl. Åbent overskab og toiletvinduet. Brusekabinen foldet ud med armaturet i hjørnet.


Hækgaragen med plads til cykler og campingmøbler. Der er hylder ved døren i førersiden. Øverst til højre ser du bagsiden af skuffen omtalt to billeder oppe.


Her ser du de tre 2021 Coral Axess modeller. Totallængden for de Axess 600 SL er 699 cm, og 749 for de to andre modeller.

Adria autocampere sælges i Danmark af to forhandlere, bl.a.
Autocamp i Låsby ved Aarhus (https://www.autocamp.dk/).

Se mere om Adria på: https://dk.adria-mobil.com/

Tekst og foto: Redaktionen
Grafik: Adria Mobil d. o. o.
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar