Adria Action 391 LH – Et populært bud på en god rejsevogn for to

Lige siden den første Adria Action blev sendt på markedet i 2006 har der være rift om både fabriksnye og brugte Action-modeller. Det er især modellerne med lange sofaer i begge sider af vognen. I dag kan du se den største af de to.

Nøgledata på Adria Action 391 LH

Selv om den indvendige længde kun er 391 cm, er der rigtig meget plads i hele campingvognen. Du får en rummelig siddegruppe, toiletrum med brusemulighed, et passende køkken led lav vægt. Plus mulighed for opvejning at totalvægt. Det er en lille vogn, så plads til bagage er begrænset, men når man kun er to, så er der stadig muligheder.


Når du står i døren, ser du ind på køkkenbordet og den rummelige køkkenblok.


Forrest i vognen er der rummelig sidegruppe med to lange sofaer og panoramavindue. Der er en hylde og et lille overskab over hver sofa.


Der er skab med TV-holder for fladskærm ovenover. Under bordpladen er der skuffer og vognens varmeovn, vognens gas varmeovn. Der er elektrisk gulvvarme og blæsevarme som standard.


Her ser du vognens bagende med en rummelig køkkenblok til højre og toiletrum på den modsatte side.


Køkkenbordet er velordnet med et glaslåg over gaskomfuret og ”skærebræt-låg” over køkkenvasken. Ved siden af vinduet er der et mindre køkkenskab og to små skot under det.


Åbne skuffer og køkkenskab under køkkenbordet. Her er koldt og varmt vand som standard.
De tre kogepladser på komfuret har elektronisk tænding.


Køleskabet på 142 liter står ved siden af døren til toiletrummet.


I dørsiden er der plads til et rummeligt skab med hylder, TV-ophæng, teknik kontakter og ekstra rummelige skuffer over vognens varmeapparat.


Åbne skuffer ved dørreolen.


Modsat dørsiden er der toiletrum, køleskab og et smalt garderobeskab.


I toiletrummet er der et såkaldt ERGO bad. Her er integreret brusekabine med separat brusearmatur, bænktoilet og foldevask under spejlet.


Ved dørskabet er der tre smalle hylderne i den en side og bøjlestang i det andet.


Her er et kik ind i garderobeskabet og to overskabe som findes ved sidevinduerne.


Adria Action serien er på fire modeller i 2021. Adria Action 391 LH er en af de tre store modeller. Adria Action fås i tre forskellige farvevarianter; Blå, Antracit og Grøn. I Danmark er den blå variant standard. Adria Action 391 LH er en af de tre store modeller.

Den viste model er fotograferet hos Holbæk Caravan Center

Adria sælges af 16 forhandlere i Danmark.
Find mere information og komplet forhandlerliste på www.adria.dk

Tekst & foto: Redaktionen
Grafik: Adria mobil, d.o.o.
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar