Efter et turbulent år med Covid-19 og en efterspørgsel på Adria campingvogne og autocampere som fabrikken ikke har kunnet følge med i, pga den stigende interesse, sadler Adria koncernen om for at tilpasse sig den positive udvikling. De danske forhandlere af Adria udtaler at de kunne have solgte 20% flere Adria campingvogne, hvis fabrikken havde kunne producere og levere, så forventningerne til fremtiden er store.

Nyheder hen over hele året
Et af de nye tiltag fra Adria er at droppe den traditionelle køreplan hvor man præsenterer alle sine nyheder i efteråret, nyheder som ofte  først kommer senere på sæsonen. Adria har besluttet at viske tavlen ren og fremover præsentere nyheder når de er klar til kunderne, hvilket betyder at nyheder vil blive præsenteret løbende hen over det pågældende model år.

Modelserier kører 6 år
En anden nyhed er at Adria fremover inddeler modelserierne i generationer der kickstartes ved større gennemgribende ændringer, som f.eks Alpina i år. Herefter kører serien i en længere årrække på typisk 6 år (eller mere). hvor den kun gennemgår små ændringer og facelift undervejs.

Ny fabrik til produktion af VAN modeller
I starten af 2022 begynder Adria at flytte produktionen af VAN’s til en ny fabrik som forventes at være klar til produktion omkring sommerferien, hvor man så vil være klar til at kunne producere 2.000 VAN’s om året, da netop VAN’s er efterspurgte på alle Europæiske markeder.
Forsætter den øgede efterspørgsel på campingvogne og autocampere vil det betyde at Adria må bygge endnu en fabrik i løbet af en kort årrække, da den eksisterende fabrik allerede udnytter sin fulde kapacitet.

Stigende råvarer priser
Desværre har pandemien også haft negativ indflydelse i form af stigende råvarepriser. Priserne vil derfor stige og det kan også ske midt i sæsonen. En campingvogn består af ca. 3.500 dele så stigende råvarepriser kan ramme mange dele af en campingvogn eller en autocamper som består af 4-500 dele.

Lad os slutte med et par billeder af den nye Adria Alpina som vi nok skal fortælle meget mere om i den nærmeste fremtid.

Yderligere information om Adria:

Adria Alpina 2022

Yderligere information om Adria:

 

Annonce:

Efterlad din kommentar