Peer Neslein:
Her kommer del 3 af vores reportage fra Caravan Salon i Düsseldorf.

Hobby præsenterer 40 modeller opdelt i 4 forskellige grundmoduler: Fransk seng – Køjesenge – Enkeltsenge og Queens bed
Campingferie har kigget nærmere på en af de spændende nye 2022 modeller.

Campingvognen er en Hobby Excellent Edition 495 UFe som er en størrelse og indretning som de fleste vælger.

Den nye 2022 model har et rigtig flot look og indrettet i smagfulde farver der tiltaler de fleste. Selv om der er mørke nuancer er vognen lys og venlig.

Der er tale om en campingvogn som man absolut føler sig hjemme i.

Her ser du dobbeltsengen, den eksterne hånsvask samt toiletrummet. Det er praktisk med frontvinduet som kan åbnes så man får frisk luft.

Her kigger vi nærmere på håndvask, skabsplads, spejle og selve toiletrummet.

Hobby sender signaler om god kvalitet og afstemte farver.


Fjersynet kan monteres på holderen på garderobeskabet. Holderen kan trækkes ud så du også kan se TV fra rundsiddegruppen.
Alt i alt en vogn som opfylder kravene for de fleste som ønsker en topmoderne campingvogn fra Tysklands største producent.
Se alle informationer, teknik og øvrige informationer her: https://www.hobby-caravan.de/dk/campingvogn/excellent-edition/


Dometic er selvfølgelig også repræsenteret i en af de mange haller. I Danmark er det www.campingagenten.dk som er agent for Dometic.

Dometic har et stort bredt udvalg af varer til folk på farten. Campisterne er bl.a. blevet rigtig glade for den nye serie køleskabe hvor dørerne kan åbnes fra begge sider. Modellerne fås både som traditionelle absorptions køleskabe eller som kompressor køleskabe.

Dometic har ligeledes et stort udvalgt i frostbokse ligeledes med kompressor som betyder de kan køle/fryse og garanteret kan holde madvarerne kolde på 3-5 grader uanset udetemperaturen.

Dometic overtog som bekendt Kampa teltfabrikken som var landskendte på deres lufttelte. Nu er Kampa delt op i Dometic telte og lufttelte som er produkter i topklassen og Kampa telte og lufttelte som stadig er i den kendte Kampa kvalitet men til lavere priser og lidt færre detaljer. Men absolut et telt som ikke skuffer.

Her er det Per Mangor fra Campingagenten.dk som er agent for Dometic og Kampa telte i Danmark, som viser det nye luft læsejl som nu er monteret med en lynlås, så du kan lyne det fast til dit Dometic fortelt.


Per Mangor, Campingagenten.dk viser at der er et luft hundehus på vej til din hund. Det hedder Dometic K9 80 Air. Så må vi håbe at din hund ikke har for vane at bide i tingene.

Dometic lufttelte. Se mere på www.campingagenten.dk

Her er det et lille nemt lufttelt som hurtigt kan sættes op hvis du vil nyde din kaffe i tørvejr.

Dejlig outdoorstemning hos Dometic.

Her er det Adria Astella som sikkert er drømmen for mange fastliggere som vil have rigtig god plads i smart design og så er det jo dejligt at sidde på terrassen og nyde solnedgangen og en lille forfriskning i et højt glas med en lille paraply i.

Salgstallene viser at mindre også kan gøre det. En af de populæreste mindre vogne er denne Adria Action som kommer i denne nye Sports udgave. Den har været på markedet i 10-20 år så det beviser at campisterne elsker den lille vogn.

En anden lille rejsevogn er denne T@B 320 som ligeledes tiltaler den gruppe der gerne vil rejse nemt og let og sove indendørs, eller i forteltet på varme sommerdage, hvis man har tilkøbt et fortelt.

Udbuddet af vans er kæmpe stort på udstillingen. Jeg faldt for denne udelukkende pga navnet Jules Verne, som er et navn der råber på eventyr såsom “Rejsen til jordens indre”, “Jorden rundt i 80 dage”, “En verdensomsejling under havet” med Kaptajn Nemo og hans undervandsbåd “Nautilus” som de fleste voksne drenge kan huske.

Mange køretøjer oser langt væk af outdoor og ligner den slags køretøjer man møder på færgen til Island, hvor alle skal ud og opleve den store natur og friheden i de store vidder.

Vi er på vej tilbage gennem hallerne og de store udendørs arealer for at tage bussen tilbage til parkeringspladsen hvor vi holder med vores campingvogn. Men vi skal lige have et billede med at dette solsikke vogntog.


På parkeringspladserne holder der mange spændende køretøjer. Dette er i den store og dyre ende. Mercedes lastbil med 3 aksler og slideout og om campingvognen bliver trukket af lastbilen vides ikke. Det kan være campingvognen er til hushjælpen eller barnepigen.

Her holder vores Knaus campingvogn. Efter en dag i hallerne og 15.000 skridt er det dejligt at være “hjemme”. Nu er det tid til at kigge alle billeder igennem og nyde en kop kaffe.
Der kommer flere reportager de næste dage, bl.a. om Knaus E.power campingvogne som ikke bruger gas.

På gensyn
Peer Neslein
Campingferie.dk

Annonce: