Peer Neslein fortæller:
I dette afsnit kigger vi lidt rundt i hallerne og bringer en række stemningsbilleder fra den store udstilling som endte med at have haft besøg af 185.000 personer selv om der var Corona restriktioner, brug af mundbind, afstand at tage hensyn til m.m. Lisbeth har taget billederne.

Der er altid mange besøgende på Hobby store stand i hal 9 hvor de holder til hvert år.

Knaus står også i deres egen hal og her er det en af de nye Südwind med  sorte kantlister som jeg synes ser rigtig godt ud.

Her er det en af de nye Randger vans som forhandles af 3 forhandlere i Danmark, nemlig Åbybro Camping, KG Camping og Slagelse Camping & Outdoor Center.

Her taler jeg med Anders Outzen fra Campingagenten.dk om hvilke modeller vi skal filme af de nye Randger vans. Det blev stort set de fleste af dem, mere eller mindre. Se film i Campingbladet.dk der udkommer 4. oktober 2021.

Solsejl til vans og kassevogne.

Knaus autocamper placeret i miljø.

Hobby campingvogne og mange besøgende.

Udstyr og tilbehør fra Isabella.

Isabella fortelt monteret med ekstra solsejl. Her kan du sidde 4 forskellige steder. Ude i solen, under solsejlet, inde i forteltet eller inde i campingvognen. Hvad mere kan du forlange.

Jeg er i gang med at filme Claus Ikjær fra Isabella der fortæller om transportposer til borde. Det sker lige før udstillingen åbner.

På Isabella standen finder vi selvfølgelig også Camp-Let.

Der har været stor interesse for Camp-Let under Coronatiden hvor camping fik et generelt boost.

Åh – en gammel folkevogn. Det var min første bil som jeg købte da jeg var 17 år. Så den stod og ventede til jeg fik kørekortet som 18-årig.

Fendt har fået vind i sejlene igen gennem de sidste år efter de ramte plet med deres indretninger og design. Tysk kvalitet i moderne stil.

Der findes et hav af tagtelte og tilbehør så du kan ombygge din bil til camping. Firmaet på billedet kender jeg ikke, men det førende firma er nok Tyske Reimo som også har en danske afdeling https://www.reimo.com/da/

Her kigger vi ind i en af de nye campingvogne fra Beachy.

Hvorfor skal campingvogne kun være hvide. Måske det pynter med lidt blomster. De skal jo holde ude i naturen.

Det samme tænker dette firma der fremstiller kæmpe autocampere. De har valgt camouflage. Men man skal nok ikke køre for tæt på et krigsområde i sådan en model.

En hippievogn kan du også vælge.

Eller en lastbil med en campingkasse bygget på ladet. Den står og råber på at komme til Island. Det er ihvertfald der man møder den slags biler.

Telt på van som kan give lidt ekstra plads eller måske til et tranportabelt toilet.

Spændende fransk campingvogn som sikkert bryder vinden ganske godt.
Tak for denne gang.
Peer Neslein

Annonce: