Tiden er kommet til at vi kigger lidt tilbage på nogle spændende uger, inden vi lige kører et par dage og derefter sejler et par dage før vi lander i dejlige Danmark i Hirtshals. Men der kommer meget mere om Island. Læs info i slutningen af denne billedserie.

 

Typisk smal vejbro hvor der kun er en vejbane. Dem er der nogle stykker af.

 

Vi er på vej mod Skogafossen som er kendt for regnbuen hen over vandfaldet, men det kræver altså at solen har lyst til at være med.

 

Min Kabe Estate 560 har været en dejlig rejsepartner. Det er en fornuftig størrelse, selv når vi har være 3 i vognen hvor Rasmus sov i forenden i rundsiddegruppe (uden at vi slog bordet ned). Vi fjernede hynderne i forenden og hjørnerne og der blev en fin seng på 205×70 cm sådan cirka. Med 3 personer i vognen og masser af udstyr som skal lades, holdt min plan ikke med at rejse uden 230 volt. Men det tror jeg vil fungere når jeg kører afsted og blot skal have en enkelt overnatning før jeg kører videre næste dag.

 

Lisbeth har travlt med at tage billeder til sin Instagram – uanset hvordan vejret end er.

 

Vi har set mange spændende køretøjer på vores tur til Island, men udlejnings campere i alle størrelser har vi set flest af.

Prisen for at overnatte for Lisbeth og mig på campingpladser med strøm har i gennemsnit ligget på 250 danske kroner. Enkelte steder dyrere. På de billigste campingpladser betalte vi kun 160 danske kroner fordi vi var ældre en 67 år.

Brændstof  (diesel) har koster omkring 18 danske kr. per liter.

Kæmpe diamant i form af resterne fra et isbjerg smukt efterladt på Black Beach. I løbet af nogle timer er det væk.

 

Vi har brugt 10 kg gas på 2 uger da vejret nogle dage har været nede på 2 graders varme, men det har også været 15-16 graders varme. Men vejret skifter flere gange i løbet af dagen. Jeg havde også taget et par solsejl med, men der har ikke været nogen steder hvor jeg lige kunne få det op, pga plads og vejr, så det blev ikke til noget.

 

Atter et pletskud af Rasmus.

 

Dette er ligeledes fra Rasmus. Her forstår man hvor meget vand der vælter ned døgnet rundt. Det virker ufatteligt.

 

Jeg har selv kaster mig ud i vandfald for at filme både foran og bagved. Det kommer der flere film om senere.

 

Sluttelig et billede af Lisbeth og mig (taget af Rasmus) som viser et smukt område i Island tæt på Tingvallir.

Vores tur slutter her, men den fortsætter når vi kommer hjem hvor vi skal redigere film og lave artikler til oktober udgaven af www.campingbladet.dk hvor vi kommer med tema på Nordkapp og Island samt nyheder fra Caravan Salon i Düsseldorf. Så der bliver nok at se til de næste måneder.

Men glæd dig til filmene fra Island.

Tak til de mange der har fulgt os, det har været en fornøjelse at læse jeres kommentarer.

På gensyn

Lisbeth & Peer Neslein
Campingferie

 

Annonce: