Caravan Salon Düsseldorf: Premiere på Isabella Air Cirrus


Her ser du det nye på Isabella Air Cirrus lufttelt. Et fortelt som viser at Isabella udvikler deres egne standarder for lufttelte. Det nye Isabella AIR Cirrus er det første lufttelt som er syet i Isabellas egen Akryl tekstil, et åndbart og gennemfarvet materiale, som bevarer teltets originale farver. Læg mærke til panelernes snit og det store udhæng. Udhænget beskytter siderne mod både snavs og evt. regn.

Isabella Air Cirrus kan udvides i begge sider med en udbygning. Udbygningen er ca. 2 m bred. Her står Brian fra Isabella på kanten af en udbygning. Teltet er, selv om det kun er monteret på campingvognen med 4 meter, 6 m bredt. Monterer du også udbygning på den anden side, bliver den samlede bredde på ca. 8 m.

Udbygningerne monteres med lynlås og i to specielle beslag, som er unik for hver side. Når du bestiller udbygningen, skal du derfor huske ”at vælge” hvilken side du vil monteret udbygningen på. En anden smart detalje er, at du kan lukke af for luften til de forskellige tuber. Det kan være en fordel, hvis der er sket et uheld som punkterer én af tuberne. En tredje finesse er, at du også kan få en verandastang (lufttube) som ekstra udstyr.

Her viser Brian det nye Mega-4 fastliggerlæsejl. Mega-4 har fire fløje. Der findes også en større udgave, Mega-6, som har seks fløje.

Har du brug for det, kan du sætte flere MEGA læsejl sammen, og samtidigt montere én eller flere døre imellem dem. Her viser Brian døren.

MEGA læsejlene leveres med det solide MEGA stel. Derfor har Isabelle udviklet et nyt og særligt Stabilo System, som gør det nemt for fastliggeren at sætte flere læsejl og havelåger sammen. Der er også mulighed for at lade de dele af stængerne som er under jorden, blive i jorden om vinteren.

Stilfulde gulvtæpper til forteltet.
Isabella Carpet fås nu i tre nye farvesammensætninger, der matcher Isabellas nye generation af fortelte perfekt. Her ser du en lille bid af farven Dawn til højre, Flint i midten og North til venstre.

Og her en større udgave af Dawn med de to andre i baggrunden.

I sæson 2020 kn du ny få en solid skydedør til dit Isabella Villa helårstelt. Du skal spørge din forhandler om skydedøren passer til den model du har stående.

Her kan du se detaljer for dørophænget. Læg mærke til at det monteres i de eksisterende teltstænger. Skydedøren passer ikke til frontpanelerne på et Isabella Villa fortelt.

Du kan stadig få den nuværende dør til dit Villa fortelt for den bliver i programmet. Bl.a. fordi dén også kan monteres i fronten.

Sæson 2020 kan du også få fire nye lækre Isabella campingborde. De to bagerst er solide fastliggerborde som har en overflade der ”kan bære” en varm gryde uden at de sættes mærker i bordoverfladen. De to forreste er ekstra lette rejseborde. På alle bordene kan alle bordben justeres trinløst i højden. Bordene hedder Campingspisebord. De måler 120 x 80 og 160 x 90 cm. De vejer 15,8 og 20,5 kg.

Her ser du et af de nye Campingspiseborde i Isabella Universal 360 Dawn.

Isabella Universal 360 Dawn er det mindste af to solide helårstelte som selvfølgelig kan udstyres med ekstra vintersikring, udbygning, termoloft, dørmarkise og meget mere.

Her ser du rejsebordet opsat inde i et Ventura Trinus lufttelt. Bordene hedder Letvægts Campingbord. De måler 120 x 80 og 140 x 90 cm. De vejer 5,4 og 6,4 kg. Vær opmærksom på, at letvægtsbordene IKKE kan bære varme gryder uden bordskåner.

Ventura Trinus Har bl.a. to store frontpaneler som kan lynes af ved behov.

Du skal lige se inde i dette Ventura Cito 350 lufttelt. Her har man Lagt et nedpakket lufttelt. Så kan du se hvor meget det fylder i et magasin eller i et bagagerum.
I morgen skal du se nogle flere af de nye autocampere.
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar