2020 Hobby OnTour 470 UL – Vellykket og komfortabel rejsevogn for to + Film (Reklame)

Se film i bunden af denne side

Hobby OnTour 470 UL, der er den største af fire modeller i serien, er indrettet med enkeltsenge forrest og rundsiddegruppe bagerst. Med vinduer til alle sider er rundsiddegruppen et lyst og behageligt opholdssted. Der er godt med skabsplads, praktiske åbne hylder under overskabene og TV-pladsen lige ved siden af. Indgangsdøren har småtingsrum, affaldsspand, insektnet og vindue.

Køkkenblokken har et køleskab på 96 l (inkl. 9 l frostboks) under køkkenbordet. Og et meget rummeligt overskab over det. I soveværelset er sengene 77 cm brede og 197 og 187 cm lange. Der er serviceluge i forteltsiden og klædeskabet hænger over den ene sengs fodende. I toiletrummet er der mange praktiske skabe under håndvasken og på væggen over toilettet.

Alle OnTour seriens modeller er vægtoptimeret så de kan trækkes af mange familiebiler. OnTour 470 UL har f.eks. en totalvægt på 1.350 kg. Det giver en lastemulighed på 173 kg. Det skulle være nok for to på campingtur.

Den lave totalvægt er bl.a. fundet ved at ændre bredden til 220 cm, gøre klædeskabet lidt mindre, sætte køleskabet ind under køkkenbordet og gøre rundsiddegruppen lidt kortere. Et resultat der holder fast i Hobbys DNA. Den lavere vægt passer også godt til mange nye campister. Mulighederne for ekstraudstyr, også opvejning af totalvægt, er mange. Men husk nu på, at ekstraudstyr sænker lasteevnen eller koster en højere totalvægt.

Se mere på www.hobbyinfo.dk

Hobby On Tour470 UL

Soveværelse             : Enkeltsenge
Sovepladser              : 3
Totallængde              : 671 cm
Karosserilængde      : 552 cm
Totalbredde               : 220 cm
Køreklar vægt            : 1.177 kg
Totalvægt                    : 1.350 kg
Maks. totalvægt         : 1.500 kg.

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar