Caravan Salon Düsseldorf: To nye navne på to af modellerne


Det samlede 2020 program hos Caravelair er på 25 modeller, fordelt i fire serier. Caravelair Artica serien er på fem forskellige modeller, to af dem Artica 490 og Artica 492 hed 470 og 450 i den gamle årgang. Udvendigt er det kun årgangen som er skiftet ud.

Caravelair 492 er en rummelig egoistvogn med enkeltsenge i soveværelset. Lasteevnen er sat til 351 kg, så det rækker for de fleste. Og der er mulighed for yderligere 200 kg mere.

Når du komme ind ad døren, træder du direkte ind i opholdsområdet. Da langsgående sæder er 130 og 120 cm lange. Billedet er taget lige efter vognen er sat op. Derfor er bordet stadig slået ned.

Køkkenblokken står i dørsiden med kompressorkøleskabet i den midterste skuffe.

Der er god plads på køkkenbordet. I den øverste skuffe er der et rum med en god bestikskuffe.

Der er et godt overblik over indholdet af kompressorkøleskabet når det er åbent. Det rummer 150 l inkl. en mindre frostboks.

I den anden side af vognen står et klædeskab og toiletrummet. Forrest i vognen kan du se ind i soveværelset.

I toiletrummet er der et skab under håndvasken og på væggen over toilettet. Her er Brusebund og brusemulighed. Der er kommet indirekte lys bag spejlet.

Her ser du skabet over toilettet og skabet under håndvasken.

Begge senge er 85 cm brede og henholdsvis 200 og 195 cm lange. Der er et gennemgående magasin under hovedgærdet med en luge i det åbne stykke.

Der er mange overskabe i hele vognen, også på soveværelset tre sider.

Indretningen af de fem modeller dækker de fleste behov for campister der køber campingvogn i mellemklassen. Indretningen af de to familiemodeller er tidens populæreste og de tre andre modeller passer godt til et par på campingtur.
Du kan se mere om Caravelair på https://dk.caravelair-caravans.com/
https://campingagenten.dk/caravelair/ find den nye brochure og prislister.
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar