Caravan Salon Düsseldorf: Premio Life: Passer til de fleste familiebiler


Bürstner Premio Life 425 TS Vision 6.0 er ny i årgang 2020. Sådan da! Indretningen er næsten den samme som i Premio Life 420 TS sidste år. I 2020 har siddegruppe og skabsvæggen byttet side, og der er sket småjuteriger i længden. Og så er lasteevnen faldet fra 490 til 470 kg. ellers får den samme gode, veludstyrede og fleksible vogn som sidste år.

For Premio Life 425 TS Vision 6.0 passer rigtig godt til et par, eller en enkelt alene, på campingtur. Udstyrsniveau og lasteevne er formidabelt. I standardudgaven er lasteevnen 470 kg. Kan din bil trække mindre end de opgivne 1.350 kg, så kan totalvægten vejes nedad. Helt ned til 1.100 kg, og en lasteevne på 210 kg. Og så kan endnu flere biler være med.

Når du komme ind ad døren, træder du ind et godt køkken med let adgang til det det store køleskab på den anden side af døren til toiletrummet. Det lyse interiør og låger passer godt sammen med resten af vognen.

Når du drejer rundt, kan du se ned i resten af vognen. Her er rigelig plads til to i siddegruppen under det store vindue ud mod forteltet.

Her ser du vognen fra dobbeltsengen og bagud. Premio Life VISION 6.0 består af større aksel, alufælge, reservehjulsholder i gaskassen, hjulstøddæmpere, stabilisator AKS 3004, serviceklap, myggenetdør, MIDI HEKI tagluge, Truma Therme varmt vand, 44 l friskvandstank og blæsevarme.

Selv om du bruger både køkkenvask og komfuret er der OK plads på køkkenbordet. De to lamper under overskabet giver et godt arbejdslys, og der er et 230 V stik på væggen i hjørnet.

Når man kun er to på tur, er der også ok plads under køkkenbordet.

Åbne overskabe over køkkenbordet.

Køleskabet rummer 142 l. inkl. en udtagelig frostboks på 15 l. Der er TV-plads over det lille skab ved siden af klædeskabet.

Læselamperne over siddegruppen er monteret på en lysskinne. Så kan de flyttes (og drejes) efter behov.

Åbne overskabe ved siddegruppen.

Varmeovnen, som også har blæsevarme, er placeret under klædeskabet midt skabsvæggen.

Toiletrummet står i hjørnet ved siden af køkkenet. Her er drejetoilet, spejle til to sider, koldt og varmet vand og åbne hylder. Brusemulighed fås som ekstraudstyr.

Dobbeltsengen er hævet så magasinet under den er ekstra stort. Vognens totalbredde er på 212 cm, så madrasmålet er på 189 x 152 cm. Mange bryder sig ikke om en tværvendt dobbeltseng. Men det er kun et spørgsmål om teknik og lidt øvelse, så kan den inderste let komme ind og ud af sengen.

Bürstner Premio Life serien er på fire forskellige modeller. De tre mindste har en totalvægt på 1.360 kg og den store 490 TK en totalvægt på 1.500 kg. Alle modeller leveres i Danmark med Vision 6.0 udstyret.
Bürstner sælges i Danmark af ni forhandlere.
Se mere på www.buerstner.com/dk
Foto: JPR
Grafik: Bürstner GmbH & Co.KG
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar