2020 Bürstner Premio 460 TS – En rummelig klassiker

Dagens campingvogn, Premio 460 TS er en tysk klassiker i 5 meters klassen med rundsiddegruppen bagerst og et fransk soveværelse forrest. Premio 460 TS blev introduceret som en hel ny model i 2016.

Nøgletal på 2020 Bürstner Premio 460 TS

Med en indvendig længde på 527 cm er Premio 460 TS er en rigtig rummelig vogn. Med en standardtotalvægt på 1.500 kg og en lasteevne på 310 kg, kan den god plads også udnyttes uden at der er behov for opvejning. Maksimal totalvægt, som fås som fabriksmonteret ekstraudstyr, er på 1.800 kg.

Grundudstyret på den viste vogn består bl.a. af stabilisator, AL-KO AAA bremser, alufælge, reservehjulsholder, Stabilform støtteben med Big Foot, GFK glasfibertag, GFK glasfiber front og bagende, røgalarm, blæsevarme, el-gulvvarme, varmt vand, affaldsspand på døren, 44 l friskvandstank, 142 l køleskab, elektrisk tænding på gaskomfur, indirekte lys under overskabe, TV-ophæng, 5-zone koldskummadras og lamelbunde i faste senge.


Opredning i rundsiddegruppen måler 212 x 149/132 cm. Her er der god plads til to på tur, men også god plads til flere. Læg også mærke til at der er lys i taglugen over bordet. Det er rart at Bürstner har husket de runde hjørner på bordet. Det gør det meget lettere at komme ind og ud.


Den rummelige køkkenblok står modsat døren. Der er store overskabe med åbne hylder i hele vognen.


Størrelsen på det sammenbyggede gaskomfur og køkkenvask giver god plads på resten af køkkenbordet.


Åbne skuffer under køkkenbordet.


Åbent overskabe over køkkenbordet.


Køleskabet rummer 142 l inkl. den udtagelige frostboks på 15 l. Der er trukket kabler monteret TV-holer på TV-pladsen ved siden af døren.


De er ekstra god skabsplads i dørsiden. Bemærk også centralpanelet over døren.


Der er affaldsspand på indersiden af døren. Et kik ind i de to klædeskabe.


Den franske seng har et madrasmål på 200 x 144/110 cm.


Det todelte toiletrum med flere hylder og et stort skab om håndvasken. Brusemulighed er ekstraudstyr i det bagerste toiletrum.


Åbne overskabe over dobbeltsengen.


Åbne overskabe i siddegruppen.


Bürstner Premio serien er i 2020 på 10 modeller. Premio 450 TS er ny i sæson 2020.

Se mere om Bürstner campingvogne på www.buerstner.com/dk

Tekst og foto: Redaktionen
Grafik: Bürstner GmbH & Co.KG
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar