Premium chassis kræver et premium design

Når man introducerer et Mercedes Sprinter højrammechassis med baghjulstræk kræves der selvfølgelig noget ekstra i beboelsesdelen. Den nye Bürstner Lyseo M 660 har derfor fået det flotte Harmony Line interiørdesign med fra starten. Det har gjort den nye klasse ekstra interessant fra dag 1.

Nøgledata for Bürstner Lyseo M 660 Harmony Line. Bemærk den gode indvendige højde og at den viste model har monteret sænkeseng.


Bemærk at der er helt fladt gulv i hele camperen. Der er seks siddepladser om bordet som står på en centersøjle. Opredning i siddegruppen fås som ekstraudstyr. Der er en stor rude i døren, og når gardinerne er trukket op, er der et godt lysindfald fra begge sider.


Køkkenblokken i vinkel står bag siddegruppen med køleskabet stående ved siden af døren. Der er ovenlysvindue over førerpladserne, over køkkenblokken, over den franske seng og i toiletrummet.


Lysdesignet er avanceret med mange indstillingsmuligheder. Betjeningspaneler til teknik er placeret på væggen ved siden af døren.


Selv om der er gaskomfur med indbygget ovn, er der god plads på køkkenbordet.


Køleskabet er på 142 l, inkl. 15 l udtagelig frostboks og grøntsags-skuffe nederst. Ved siden af køleskabet er der et klædeskab med hylde over bøjlestangen. Overfor er der et højt todelt skab med hylder.


Åbne skuffer og skabe under køkkenbordet.


Der indrettet glasholder ved døren, Truma CI-BUS internetopkobling af camperen teknik og TV-holder ved døren. Ved siden af køleskabet er der fire flaskeholdere. Bemærk også at døren har monteret insektnet.


Soveværelset har fransk seng med et madrasmål på 201 x 134/96 cm. og med et stort toiletrum ved siden af.


I toiletrummet kan der indrettes brusekabine ved at dreje væggen med håndvask ind over toilettet.

1
Køkkenoverskabet har en god størrelse. Bemærk også den praktiske vægbeklædning om køkkenvinduet og den gode rumfølelse gennem hele camperen.


Sænkesengen har elektrisk hejs og halvstore overskabe over bordet.


Camperens tag er i GFK polyester. Døren er 70 cm bred med solide støttehåndtag på både dør og på væggen lige inden for. De viste alufælge er ekstraudstyr.


De to Bürstner Lyseo M Harmony Line modeller har samme udvendige mål og samme siddegruppe. M 690 G har dog ikke et ekstra sæde ved indgangsdøren.

Knaus autocampere sælges i Danmark af én forhandler.

Se mere på www.buerstner.com/dk/autocampere/

Tekst og foto: JPR
Grafik: © Bürstner GmbH & Co. KG
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar