Bürstner Premio Life 480 TL: Vision 6.0 pakken med som standard

Premio Life 480 TL er en af de modeller som har været med i serien siden den blev introduceret i 2018. Ser du på ny campingvogn er Premio Life serien ved at blive en af de serie som man altid bør tjekke.

Grundudstyret er nok til at komme af sted på tur. Og Vision 6.0 pakken, som er standard i Danmark, gør vognen komplet og et attraktivt tilbud, både for nye campister og for dem som ikke behøver ekstra meget plads og udstyr. Bemærk også den attraktive totalvægt og en ekstra høj lasteevne.

Vision 6.0 pakken består af større aksel, alufælge, reservehjulsholder i gaskassen, hjulstøddæmpere, AKS 3004 stabilisator, serviceklap, myggenetdør, HEKI MIDI tagluge, Truma Therme varmt vand og friskvandstank.

Grunddata for Premio Life 480 TL Vision 6.0

Premio Life 480 TL Vision 6.0 passer rigtig godt til to på campingtur. Selv om bredden kun er 210 cm, så er de to store modeller, dagens Premio Life 480 og Premio Life 480, ret rummelige. Har du behov for det, kan vognen også bestilles med lameludtræk så der kan sover i hele vognens bredde. I standardudgaven er lasteevnen 460 kg. Kan din bil trække mindre end de opgivne 1.350 kg, så kan totalvægten vejes nedad.


Der er lidt ”nordisk design” over indretningen af interiøret. F.eks. er der ingen overskabe i siddegruppen, hvor bordet hænger på væggen, og der er ikke overskabe over den ene seng. Det sparer vægt. Køleskabet på 90 l står under køkkenbordet med bestikskuffe og skab ved siden af samt rummelige overskabe over. Det er enkelt og fungerede i praksis for 20 år siden. Og det sparer også vægt.

I toiletrummet er der ingen faste skabe, med en hylde under og to på væggen over toilettet. Det fungerer også, bare du husker at tømme dem på væggen inden du kører. Det er bare nogle af eksemplerne på et design som sparer vægt. Den reducerede udvendige bredde på 210 cm er et andet.

Til gengæld er vognens køreklare vægt under 1.000 kg. Det er der vist ikke ret mange modeller i samme størrelse der klarer. I et tjek i årets kataloger fandt jeg kun to, søstermodellen fra Dethleffs og en Caravelair.


Siddegruppe forrest i vognen. Sæderne er 97 cm lange.


Dørsiden med køkkenblokken ved siden af døren.


Køkkenbord med sammenbygget køkkenvask og komfur. De to lamper over køkkenbordet giver et godt arbejdslys, og der er et 230 V stik på væggen ved døren.


Når man kun er to på tur, er der også ok plads under køkkenbordet.


Åbne overskabe over køkkenbordet.


Toiletrum, klædeskab og varmeovn står modsat døren.


Åbent klædeskab og hylde over fodenden i samme side.


Toiletrummet. Brusemulighed fås som ekstraudstyr.


Detaljer fra toiletrum og åben indgangsdør.


Soveværelset med enkeltsenge som er 200 og 193 cm lange.


Åbent magasin under den ene seng.


Åbne overskabe i soveværelset.


Lameludtræk mellem sengene fås som ekstraudstyr.


Bürstner Premio Life serien er på fire forskellige modeller. De tre mindste har en totalvægt på 1.360 kg og den store 490 TK en totalvægt på 1.500 kg. Alle Bürstner Premio Life modeller leveres i Danmark med Vision 6.0 udstyret.

Bürstner sælges i Danmark af ni forhandlere.

Se mere på www.buerstner.com/dk

Foto: Redaktionen
Grafik: Bürstner GmbH & Co.KG
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar