Populært designstudie

For to år viste Bürstner et designstudie på vinterens campingudstillinger de blev kaldt Harmony Line. Interessen, og efterspørgslen, var så stor, at man valgte at tilbyde designet i Averso serien året efter. I 2020 kan modellerne fås for andet år i træl. Interessen har været så stor, at Bürstner kun tilbyder Averso Harmony Line modeller i den nye sæson.

Harmony Line Designet består af specialdesignet udvendig designfolie og speciel Harmony Line møbeldecor indvendigt. Derudover er der Vario-Rollos og hyndestof med Harmony Line design og skrift. Udvendigt er der Stabilform støtteben med Bigfoot støttebensplade, Premium næsehjul med vægtmåler, Alufælge, Udvendige glatte sideplader i aluminium, dør med vindue, myggenetdør og en 96 x 65 cm tagluge. Alle Harmony modeller leveres derudover med vægtforhøjelse af totalvægt og el-gulvvarme.


Nøgletal på Bürstner Averso Harmony Line 490 TS. Den har en rigtig god planløsning, og når man står inde i vognen, føles den noget større end tallene viser.


Indvendigt er Harmony Line modellerne ekstraudstyret med en lyspakke som indeholder indirekte lys i overskabe, indirekte lys i opholdsrum og køkken plus to Home light lamper. I køkkenet er der kommet en kaffe kapselholder og ved døren et indgangsmøbel forberedt med stik og antennekabel til opsætning af et TV.


Opredning i siddegruppen måler 201 x 150/128 cm. Bordet er todelt så her både kan være spisestue og en ”loungeagtig” dagligstue.


Køkkenblok og køleskab står modsat døren. Her er godt med overskabe og godt lysindfald.


Klædeskab, med TV-plads ved døren og det todelte toiletrum er placeret i dørsiden.


Køkkenbordpladens beklædning fortsætter op rundt om køkkenvinduet. De dybe skuffer kan bære op til 10 kg. Kapselholderen sidder på væggen ved køleskabet.


Åbne overskabe i køkkensiden.


Køleskabet rummer 142 l inkl. 15 l frostboks.


Den franske seng har et madrasmål på 200 x 144/110 cm. Bemærk de smarte foldegardiner og hylder ved hovedgærdet.


Toiletrummet har masser af skabe både inden- og uden for døren. Bemærk også håndklædeholderen på væggen.


Der er flere smarte detaljer i årets udgave. F.eks. kan er sædet hængslet så du åbne det ved at flytte ryglænet og løfte sædet op. Det fungerer godt i praksis. Der er indsats i en del af magasinet.


Og indsatsen passer til servicelugens størrelse uden for vognen.


Her ser du gaskassen. Læg mærke til støttebenenes bolte er trukket helt ud ved frontens spoiler. Så er det meget lettere at betjene dem.


Der er 7 Bürstner Averso Harmony Line modeller i årgang 2020.

Bürstner campingvogne sælges i Danmark af 9 forhandlere, bl.a.:
Vestjysk Camping Center i Holstebro – www.skcaravan.dk/
Bije Fritid & Camping i Helsinge – www.bije.dk/

Besøg Bürstners hjemmeside, hent brochure og find nærmeste forhandler på www.buerstner.com/dk/hjem/

Tekst & foto: JPR
Grafik: Bürstner GmbH & Co. KG
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar