2016-06-25-vendelbo-01

Der er en stigende efterspørgsel på mindre autocampere i hele Europa, det er de såkaldte kassevognes modeller, hvor man inden for bilens normale bus/varevogns rammer indretter den til camping, derved har man en smallere og mere bil-lignede autocamper.

Bürstner har udviklet en ny model som er bygget på traditionel autocamper vis, men holder den samme smalle bredde, men da væggene er lodrette og samme bredde hele vejen op, giver det væsentligt mere plads inde i camperen, selvom den ikke fylder mere i trafikken er den en handy udseende kassevogn. Samtidig er den udstyret med tophængt bagdør som giver læ for vejr og vind.

2016-06-25-vendelbo-02
Vendelbo Vans har netop fået Brevio T 641 & Brevio T 646 hjem, det er måske lidt sent på sæsonen, men det skyldes de lange leveringstider på grund af stigende efterspørgsel i hele Europa.

Brevio T 641 har store hæve/sænke seng bagerst under loftet og siddegruppe oppe foran, toilet & bad og køkken midtfor i vognen. Bagerst er ‘hobby’ rummet, hvor man som standard får vognen leveret med skab i hele venstre side og så er der ellers tomt. Den plads kan f. eks bruges til rideudstyr, golf, motocross, mountainbike, eller du har måske et firma som skal ud op præsentere nogle varer for kunderne og gerne vil have ro på kunden i dine egne transportable salgslokaler.

2016-06-25-vendelbo-03
Til Brevio T 641 kan man tilkøbe bagerste skab i højre side eller en enkeltseng eller man kan få lavet møbler efter eget ønske her i Tårs. Denne vogn vil også være særdeles velegnet, såfremt man har et bevægelses hæmmet familiemedlem, så kan man montere lift bag på vognen og bruge den store bagklap og nemt køre endog elektrisk kørestol ind, så kan der monteres 12V elektrisk elever-bar seng i H. side, som eventuelt også kan bruges som siddeplads om dagen, med et eventuelt bord og så kan liften bruges som veranda, når den tophængte bagklap åbnes op og man bakker ud over fjeldsiden eller kaj kanten og nyder den gode udsigt inde fra vognen.

2016-06-25-vendelbo-04
Brevio T 646 har samme primære indretning som T 641, men her har man yderligere en siddegruppe indenfor den store bagklap, hvilket giver den samme oplevelse som man tidligere kunne få i den lille VW california med skydedøren åben, nemlig at side godt og trygt inden for og samtidig være i kontakt med naturen udenfor.

Bürstner Brevio kan købes til priser fra kr. 597.800.
Se mere på www.vendelbo-vans.dk

 

Annonce:

Efterlad din kommentar