Nyt fra Autocamperspecialisten – Vendelbo Vans (Reklame)

Campingferie.dk har besøgt Vendelbo Vans i Tårs og kigget på nogle af de nye 2022 modeller i Vans og Autocampere. Men Vendelbo Vans har også en anden nyhed, nemlig at du nu kan købe LPG (gas).
I efteråret åbnede Kosan Gas to nye autogasstandere i henholdsvis Albertslund og Tårs. De skal bidrage til at gøre campinglivet lettere for mange campister og turister i Danmark.
Det er blevet nemmere at rejse rundt i Danmark med autocamper. To nye autogasstandere fra Kosan Gas åbnede tidligere på efteråret og har siden da været i høj kurs blandt danske og udenlandske campister.
Den ene af de to nye autogasstandere er åbnet i Tårs i Nordjylland hos Vendelbo Vans, der udover at tilbyde LPG også vedligeholder, reparerer og forhandler autocampere. Torben Jensen, som er indehaver af Vendelbo Vans, er meget tilfreds med den nye autogasstander:
”Vores autogasstander er på kort tid blevet meget populær. Vi har også haft flere danske campister, som nu synes, at det giver god mening at få installeret udvendig påfyldning på deres autocamper, fordi det bliver meget nemmere at tjekke og fylde gastanken,” fortæller Torben Jensen.

En spændende nyhed fra Vendelbo Vans er denne McLouis Menfys Van 4 Prestige i friske lyse farver og nordisk design.

Jens Thøgersen, Vendelbo Vans, viser at det praktiske bord kan slås ud med flere plader så alle kan nå bordet. Når bordet er slået sammen fylder det kun som den ene plade over mod Jens. Se filmen her under hvor Jens viser bordet og resten af camperen fra McLouis.
Læs hele artiklen fra Vendelbo Vans her og se flere autocampere og film.

Annonce: