2016-07-04-slagelae-01

Den nye Averso serie med bl.a. hæve/sænke seng over siddegruppen kan ses hos Slagelse Camping og Outdoor.
Slagelse Camping & Outdoor har igennem flere år været kendt for at have et stort udvalg af campingvogne i mange forskellige mærker. Dette udvalg bliver nu udvidet med yderligere tre mærker.

Slagelse Camping & Outdoor har tidligere forhandlet campingvogne fra Bürstner og Hymer. De har været væk fra butikken et par år, men kommer nu stærkt tilbage.

2016-07-04-slagelse-03

”Vi er rigtigt glade for igen at kunne tilbyde Bürstner og Hymer i vores butik. Det har altid været populære mærker der er kendetegnet ved god kvalitet og smarte løsninger”. Fortæller Indehaver Torben Hansen og fortsætter, ”Faktisk har Bürstner igennem flere år været vores bedst sælgende mærke. Jeg er overbevist om, at Büstner og Hymer sammen med endnu et nyt mærke, vil supplere de øvrige mærker vi har i butikken rigtigt godt.”

Torben Hansen fortsætter, ”Vi har før erfaret at Bürstners og Hymers sortiment passer godt sammen. Hymer har f.eks. modeller som Eriba Touring og Feeling med hævetag. Derudover er de også kendt for luksus modeller i Nova og Nova-S serien med helt unik konstruktion og isolering. Faktisk er Hymer Nova et godt bud på en vintervogn, da den fås med Alde centralvarme og vandbåren gulvvarme. Bürstner tilbyder bl.a. den prisbillige, men flotte Premio serie, der er den perfekte begyndervogn for den lidt kræsne campist. Kvaliteten er i top og prisen i bund. Desuden er Bürstner det eneste vognmærke der tilbyder de smarte hævesenge i deres plus serie, hvor der bl.a. kommer 2 nye modeller i 2017. ”

2016-07-04-slagelse-02

Flere kvalitetsvogne finder vej til Slagelse
”Men nu er det jo ikke det eneste nye der sker hos Slagelse Camping & Outdoor, Fortæller Torben Hansen og fortsætter,
”Vi har længe rigtigt gerne ville have Fendt ind i vores butik. Vi har altid ment, at Fendt er et af de bedste mærker på markedet. Det er suveræn kvalitet selv ned til de mere prisbillige serier som Saphir serien. Fendt har rigtigt meget at byde på, med mange forskellige smarte grundplaner og løsninger. F.eks. kan man få Trumas Combi C varmer med I-net i mange af modellerne. Det gør at man kan fjernstyre varmen fra sin mobiltelefon.”

Sjællands bredeste sortiment
”Vi glæder os rigtigt meget til at udvide paletten og kunne tilbyde vores kunder et bredt sortiment af campingvogne. Med de nye mærker opnår vi, at kunne tilbyde campingvogne i mange design og størrelser, samt i alle prissegmenter. Fortæller Torben og fortsætter,

”Alle vores mærker er kvalitetsmærker, men henvender sig til forskellige målgrupper. Der er alt fra campingvogne til de kunder der godt kan lide de mere simple løsninger, til campingvogne til de kunder der kan lide masser af detaljer med smarte og avancerede løsninger. Med mærker som Caravelair, T@b, LMC, Fendt, Hymer og Bürstner, samt Camp-Let teltvogne, tilbyder vi nok Sjællands største udvalg.”

”Ud over de mange vogne, har vi jo selvfølgelig også en masse smart udstyr og fortelte det matcher campingvognene.” Afslutter Torben smilende.

Se mere her.: www.slagelsecamping.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar