Premio_01

Pressemeddelelse.:
Bürstner præsenterer til sæsonen 2016 en helt ny generation af deres populære model PREMIO med nyt interiør og ikke mindst nyt udvendigt design.

PREMIO har gennem de seneste år været Bürstners største salgssucces. Med modeller, der både henvender sig til børnefamilier og det lidt ældre publikum, tilbyder PREMIO en bred vifte af indretninger, der falder i alles smag.

Et sporty ydre, med mange fine detaljer og et super flot og moderne interiør i et meget harmonisk design, gør denne serie til et rigtigt godt bud på familiens kommende campingvogn.

PREMIO kan købes fra 129.980,- kroner og er specielt udstyret til det danske marked, med standardudstyr som stor HEKI 2 tagluge, myggenetdør i fuld højde, Truma Therme varmt vand og Truma blæservarme. Det nye belysningskoncept med LED belysning sørger for en hyggelig stemning. Derudover tilbyder Premio mange smarte detaljer såsom fuld garage under enkeltsengene.

UNIK PÅ DET DANSKE MARKED – PREMIO PLUS 510 TK
Som noget helt unikt på det danske caravan marked, bygger Bürstner deres Premio Plus 510 TK model, hvor du finder soveplads og ikke mindst siddeplads til hele 7 personer. Ingen anden producent i Europa leverer denne helt unikke indretning med hæve/sænke seng over siddegruppen.

Hæve/sænke sengen giver mulighed for, at forældrenes seng kan køres op under loftet i dagtimerne, så rundsiddegruppen kan benyttes uden ombygning.

Denne type campingvogn finder du ingen andre steder på markedet og den kan købes for bare 158.500,- kroner.

Bürstner præsenterer PREMIO og PREMIO PLUS i hal E på den store feriemesse ”Ferie for Alle” i Herning i dagene den 26.-28. februar 2016, så kig ind i hal E og få en fremvisning.

Se mere her.: www.buerstner.com

Premio_02-490-TS

Premio 490 TS

Premio_03-Plus-510-TK

Premio Plus 510 TK

Annonce:

Efterlad din kommentar