Pressemeddelelse fra Vendelbo Vans

Det sker i Tårs
Vendelbo Vans holder åbent alle ugens 7 dage, helt frem til 1. nov.

Nu kan du også få en SORT autocamper
De mindre og mere person bil’s lignende autocampere, de såkaldte ‘kassevognsmodeller’, kan fås i mange forskellige farver og lige nu har vi hos Vendelbo Vans oplevet en stigende interesse fra nye kunder som måske endnu ikke kalder sig for campister. Jeg vil nok hellere betegne den som fritidsbilen, som giver en ekstra dimension af frihed til at kunne dyrke de fritids interesser man har.

Fritidsbilen kan byde på overnatning, toilet, bad, køleskab, mulighed for madlavning, ja alt det som de store autocampere kan, kan den også tilbyde, blot på langt mindre plads, derfor kalder Bürstner også denne model for City-Camper, hvilket signaliserer at den er nem at komme rundt med, også på en storbyferie. Du kender din base, hvilket giver tryghed i det fremmede, man kan altid klare sig selv og spise hjemme eller vælge en af de mange fristelser ude. GIV DIG SELV DEN ULTIMATIVE FRIHED.

Trods et stort salg har vi lige nu flere nye og brugte til omgående levering – KIG ind i Tårs

Butikken åben alle ugens 7 dage:
Butikken er åben på hverdage mandag – fredag kl. 8 – 17
Lørdag kl. 10 – 16 & søn- og hellig dage kl. 12 – 16

Vil du se på ny eller brugt autocamper, er det en rigtig god ide at ringe og lave en aftale, så er vi klar over at du kommer og kan afsætte tid til en god snak og sammenligne de enkelte muligheder, det er ikke unormalt at vore kunder bruger en halv dag eller mere på at studere mulighederne i de mange modeller her i Tårs.

Værkstedets åbningstider:
Åben på hverdage mandag – torsdag kl. 7 – 15:15 & fredag kl. 7 – 14:45

Når du booker tid på værkstedet, kan det være oplagt at bruge vores overnatnings plads, så man kan være fremme til vi starter kl. 7 om morgenen. Det vil være praktisk at kombinere Fiat eftersyn og camping eftersyn, således vi har 2 medarbejdere som arbejder på vognen samtidig og derved hurtigere kan blive færdige med det hele, vi har de fleste gængse reservedele på lager i Tårs, til både bil og bodel (2 x 600 kvm lager). Vi har også mulighed for at du kan bestille en lånebil (vi anbefaler at den bestilles i forvejen), hvis du ikke vil ‘nøjes’ med at fordrive tiden i vores lille cafe eller gå en tur i vores hyggelige lille by.

Se mere på www.vendelbo-vans.dk

 

Annonce:

Efterlad din kommentar