Der ses ikke ret mange nye autocampere med alkove på vores breddegrader. Mange synes at det ekstra soveværelse over førerhuset skæmmer vognen og koster alt for meget ekstra på brændstofkontoen. Men er man en større flok på tur, til sport i alle afskygninger, til naturoplevelser, til dine, mine og vores børn, til familiebesøg over store afstande eller bare ekstra pladskrævende.
Det kunne også være for montøren, udstillings- eller kræmmerfolket, fotografer og journalister og en masse andre på farten. Så er der altså bare ekstra god plads i en alkovemodel. Og dem som vinder det høje soveværelse med den ekstra store dobbeltseng, sover bedst. Dagens autocamper, Elnagh Baron 22, er den ene af tre alkovemodeller i programmet. Og her er der køjer bagerst. Nederste køje har to luger og kan indrettes til hækgarage under kørsel.

Elnagh Baron 22 er bygget på en Fiat Ducato. Totallængde, udvendig bredde og højde samt akselafstand på 699, 235, 305 og 380 cm. Den er indrettet med Indretningen er traditionel med siddegruppe forrest, køkken og toiletrum i midten og tværvendt dobbeltseng bagerst i et lyst og behageligt design. Der er 7 selepladser, 7 sovepladser og 6 siddepladser ved bordene. Der er myggenet i fuld højde og stor luge til nederste køje.

Bagruden er en praktisk detalje man hurtigt sætter pris på.

Køjerne måler begge 220 x 90 cm. Opredning i siddegruppen måler 180 x 125 cm. Opredning i den lille siddegruppe måler 147 x 66 cm. Alkoven har et madrasmål på 220 x 158 cm. Sengelampen sidder ved siden af indgangsdøren. Også praktisk hvis sengebunden er slået op langs væggen.

Der er integreret brusekabine i toiletrummet med en håndvask som kan skyde ind og ud af brusekabinen.

Køkkenblokken er i tre fag køleskabet på 150 l inkl. 15 l frostboks i den modsatte side. Ferskvandstankene rummer sammenlagt 130 l, spildevandstanken 90 l og varmeapparatet er i denne model en Truma Combi 6 EH boiler med 10 l varmt vand.

Opholdsrummet med de to siddegrupper.

Den ”lille” siddegruppe bag førerpladsen.

Overskabene over den ”store siddegruppe.”

Et kik ind i alkoven. Basisprisen på Elnagh Baron 22 m/130 HK MultiJet diesel er på 602.300,- kr. Den viste model er ekstraudstyret for 54.650,- kr. Samlet pris inkl. levering er på 657.250,- kr + lev. Ekstraudstyret omfatter bl.a. Vinterpakke. Isoleret trin, Combi 6 EH varmeapparat, 230 V gulvvarme, solcelleanlæg og leveringsomkostninger. Køreklar- og totalvægt er på 2.907 og 3.500 kg. Elnagh autocampere sælges af Vendelbo Vans i Tårs.
Se alle data hos Vendelbo Vans på www.vendelbo-vans.dk 
Tekst & foto: JPR
©  www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar