Caravan Salon Düsseldorf: Verdenspremiere: Imponerende letvægter med fire sovepladser


Weinsberg CaraOne bliver opdateret indvendigt til årgang 2020. I den nye årgang er der tre nye modeller. Fysisk er dagens vogn den mindste, men også den mest overraskende. 4 meter, stort køkken i fronten, stort køleskab, rundsiddegruppe og en dobbeltseng hængende under loftet. Plus en totalvægt som kan holdes nede på 1.200 kg. Og så i Knaus Tabberts indstigningsmærke. Det er altså imponerende.


Weinsberg CaraOne 390 PUH har beskedne ydre mål, men rigtig god opholdsplads. Det er lige før, at den også er velegnet uden sænkeseng. Hvis man ikke er for høj, kunne den sagtens bruges uden sænkeseng. Når de danske data dukker op, skal vi nok opdatere skiltet.


Når du komme ind ad døren, træder du direkte ind i det rummelig køkkenområde.


Rundsiddegruppen har en god størrelse. Sofaen til venstre er 185 cm og den højre 165 lang.


Sænkesengen har et madrasmål på 201 x 148/134 cm. Her er tagvindue og lys over hovedgærdet. Ved fodenden er den lidt smallere (billedet) så der er TV plads i hjørnet.


Køkkenblokken er ret stor i forhold til vognens størrelse. Panoramataget og de hvide skabslåger pynter gevaldigt op.


Her er selvfølgelig meget plads på køkkenbordet.


Skabs- og skuffeplads under køkkenbordet er omfattende.


Der er mere hyldeplads i det høje skab ved siden af døren og i køleskabet kan frostboksen, hvis det er nødvendigt, tages ud. Vær opmærksom på, at hernede i Tyskland er standardkøleskabet på 133 l. Her er der monteret en model på 177 l.


Indgangsdøren måler 60 x 181 cm, og her er der monteret myggenet i den. Der er en stor hylde øverst i klædeskabet.


Overskabene under sænkesengen er gjort ekstra rummelige.


Toiletrummet er velordnet med god skabsplads, mindst to knager og håndklædestang i loftet. Her er der også monteret bruseudstyr.


Udvendigt er der justeret lidt på stafferingerne, og så ser det ud som om den øverste del af fronten har fået en ny vinkel.


Sæson 2020 er på 11 forskellige modeller, plus de to udgaver af de store CaraOne 740. Dem vender vi tilbage til senere. Weinsberg CaraOne 390 PUH og 540 EUH er de nye modeller i 2020.

© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar