Weinsberg CaraCore 700 MEG: God plads overalt

Den nye Weinsberg CaraCore 700 MEG er den nyeste helintegrerede autocamper fra Knaus-Tabbert koncernen. Hvis man ser på publikumsinteressen, så ser det ud til, at de nye helintegrerede Weinsberg modeller måske bliver en lige så stor succes, som den fabrikken har opnået med CaraCompact Edition Pepper modellerne. Interessen er nemlig meget stor.

Nøgletal på Weinsberg CaraCore 700 MEG

Knap 7,5 m lang, op til fem sovepladser, siddegruppe og sænkeseng forrest. Køkken med køleskabet ved indgangsdøren i midten, herefter et ekstra stort toiletrum og bagerst enkeltsenge over en hækgarage. Det er de kolde facts. Og Weinsberg har været gode til at plukke det rigtige udstyr med fra hylderne. Umiddelbart saner jeg kun en emhætte. Det er godt gået for en introduktionsmodel i indstigningsklassen. Og har du behov for mere, så er der masser at vælge imellem på ekstraudstyrslisten. Besøg din lokale forhandler og se mere på mulighederne.


Der er 5 – 6 gode pladser om bordet i siddegruppen. Den viste model er udbudt af PB Autocamper i Allingåbro. Interiøret hedder Tiberino og tekstilerne Turin.


Opredning på tværs i siddegruppen er muligt. Madrasmålet er på 209 x 106//50 cm.


Køkkenblokken står bag vinkelsofaen i dørsiden. Læg mærke til at taglugen som sidder lige der hvor sænkesengen begynder.


Imellem køkkenblok og siddegruppe er der et smalt skab med plads til et 24 tommers TV. Som ekstraudstyr kan du få et komplet sæt med hejs, Antennesystem Oyster 60 Premium Twin inkl. 24 tommers LED TV plus forberedt til TV i soveværelset.


Køkkenbordet med åbent låg på gaskomfuret.


Åbne skuffer med soft close under køkkenbordet.


Overskabene er asymmetrisk fordelt over køkkenblok og siddegruppe.


Åbne overskabe med klargjorte huller til hyldeknægte.


Der er teknikpaneler over døren, spejl, knager, indstigningshåndtag og småtingslomme på siden af køleskabet. Der er også opsat insektnet i fuld højde.


Køleskabet rummer 142 liter inkl. udtagelig frostboks. Døren er 70 cm bred og fås i
tre udstyrsniveauer. Her ser du model COMFORT som er 70 cm bred, har centrallås, dobbelt tætning og foldbar frakkekrog øverst på dørens inderside. Der findes to andre dørtyper med mere udstyr. De hedder Premium og Exclusiv.


Sænkesengen over førerpladserne er standard i alle modeller. Den har et madrasmål på 193 x 150 cm.


Soveværelse med enkeltsenge over hækgaragen. Madrasmålet er på begge senge er på 201 x 81 cm. Læg mærke til de praktiske skot over sidevinduerne og det ekstramonteret Panorama tagvindue.


I dørsiden er der et USB opladestik i skottet nærmest hovedgærdet.


Klædeskabene under fodenderne. Der er praktiske skydelåger for begge skabe. Som højrehåndet er det faktisk rart at hyldeskabet findes i venstre side.


Åbne overskabe over hovedgærdet.


Toiletrummet i fuld bredde. Læg mærke på størrelsen af rummet ved toilettet. Den ekstra plads gør det det klassens mest rummelige toiletrum.


Pladsen om håndvask og et kik ind i brusekabinen.


Åbne skabe i toiletrummet.


Et kik ind i den store hækgarage.


Dagens camper blev årets Autocamper i Danmark. Den nye front har fået LED lys i alle lygter. Den er udstyret med en 140 HK Multijet motor med 6 gear og er godkendt til Euro 6d-Temp.


Grundrids på de nye CaraCore modeller.

Se mere på www.Weinsberg.dk

Klik her og se fire videoer om Weinsberg 2020 autocampere

Tekst og foto: Redaktionen
Grafik: © Knaus-Tabbert GmbH
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar