29. sep. 2014 – Adria pressemeddelelse sæson 2015    

Vil du være én af de første der oplever den nok mest opsigtsvækkende nyhed campingbranchen byder på i sæson 2015 – den nye rejsevogn »Altea 4four« fra Adria? Et »Roadshow« bringer den lille farvestrålende charmør rundt til landets Adria-forhandlere – se hvor og hvornår den lander i nærheden af dig.

2015 er jubilæumsår for den succesfulde slovenske camping-producent Adria hvor man kan markere 50-året fra den første Adria campingvogn rullede ud fra de dengang noget mere spartanske produktionslokaler.

Det har Adria valgt at markere ved at sende en ny og farvestrålende nyhed på gaden – en lille let rejsevogn der nok skal vække opsigt i landskabet.


Du bestemmer selv designet
Specielt for Altea 4four er det, at man selv har mulighed for at sætte farver og mønstre på sin vogn så den får præcis dét design der passer til din smag. Og idéen er skalérbar – du kan vælge det helt traditionelle design i »Go White« med traditionelle mønstre på vognsiderne og farverne holdt i hvid og sølvfarve.

Med »Go Colour« får du alufælge og eksklusivt i-shape eksteriør med sporty look. Og så kan du vælge mellem 4 forskellige farver: Sølv, gul, grøn og blå. Når du har valgt f.eks. gul, følger stafferingerne på vognens sider også med i samme farve ligesom hynderne inde i vognen får gule detaljer. Smart!

Går du ”all-in” og vælger »Go Signature« kan du vælge mellem 6 forskellige designs på vognens sider. Sammen med de 4 grundfarver giver det 24 forskellige sammensætninger, så det skulle være muligt også at ramme din smag. Samler man alle modeller under ét, er der dermed 29 forskellige varianter.


Det bedste fra Adria samlet i én lille rejsevogn
At Altea 4four er noget helt specielt kan man også se i selve opbygningen. Man har taget de bedste elementer fra Adrias øvrige program og har ”smeltet dem sammen” i jubilæumsnyheden.
– Fra den nye ADORA-serie har vi taget ”sky-light” ovenlysvinduet og det smalle køleskab og brugt det i Altea 4four. Hertil kommer ”Smart-Kitchen” som er specielt udviklet til ADRIA og udnytter den sparsomme plads helt optimalt.

Herudover er gasblus og vask bygget sammen i et og dermed meget rengøringsvenligt, forklarer Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

Altea 4four har også fået Adrias patenterede ERGO-badeværelse som er bygget op omkring filosofien ”3-2-1” – 3 funktioner (toilet, vask og brus) samlet i 2 moduler på cirka 1 kvadratmeter.
– Sidst, men ikke mindst, har jubilæumsmodellen fået et nyt fleksibelt sengesystem som gør, at man kan rede op på flere måder til 2, 3 eller op til 4 personer, slutter Per Højgaard.


Roadshow i sensommeren
Allerede fra sidste weekend i september vil du kunne opleve den mest eksklusive variant ”Altea 4four Signature” hos forhandlere landet over hvor et farvestrålende eksemplar vil drage landet rundt fra Adria-forhandler til Adria-forhandler.

Klik her og se hvornår Altea 4four kommer til dit område: http://web.adria.dk/2014/09/oplev-altea-4four-paa-roadshow  

Læs mere om Altea 4four her: http://web.adria.dk/2014/09/det-bedste-fra-adria-samlet-i-jubilaeumsmodel

Annonce:

Efterlad din kommentar