22 år gammel klassiker

I 2020 er det 22’ende sæson med rundsiddegruppe forrest og enkeltsenge bagerst i en Adria. I Altea serien dukkede indretningen dog først op i 2019, altså den udgående sæson. Og selv om det er ”store” sko som skal udfyldes, er resultatet et udmærket bud på en 5 meters vogn med enkeltsenge og rundsiddegruppe. Der er virkeligt sket noget siden den første udgave, en Adria Unica B 562 UL, kom på markedet.


Nøgletal på Adria Altea 502 UL. Indretningen passer godt for to på camping, evt. med liggende gæster. Vognen har en god rumfølelse og der er flere praktiske detaljer som gør vognen velegnet til camping i de tre varme sæsoner og en ikke for kold vinter.


Når du står i døren, ser du ind i rundsiddegruppe og det store køleskab på 140 liter. Interiørets design er enkelt, og gennemtænkt med praktiske detaljer. Her er bl.a. Bluetooth lydanlæg med indbygget højtalere, TV-ophæng, USB ladestik, indirekte lys ved overskabe, spots i siddegruppe og ved sengene, blæsevarme og elektrisk gulvvarme.


Opredning i siddegruppen måler 211 x 105 cm. Den inderste langsgående sofa er ca. 140 cm lang, den ved døren ca. 105 cm.


Det store køleskab og toiletrummet er placeret modsat døren.


Køkkenblokken med skab og skuffer under køkkenbordet står i dørsiden.


Gaskomfuret har elektrisk tænding og er sammenbygget med køkkenvasken. Det er designet så der også er god plads på resten af køkkenbordet.


Åbne skuffer under køkkenbordet.


Åbne overskabe i køkkensiden. Der er mulighed for ekstramontering af en mikroovn i det højre overskab.


Der er grøntsags skuffe og udtagelig frostboks i køleskabet. Ved dørene r der en praktisk skoskuffe under sofaen.


Soveværelse er enkelt indrettet. Der er klædeskab over fodenderne, lameludtræk og småtingsskab ved hovedgærdet, sengespots og hovedgærde som kan hæves. med god hyldeplads ved hovedgærdet. Sengen er 81 cm brede og måler henholdsvis 196 og 180 cm.


Åbne skabe i den ene side.


Åbent magasin i den ene side.


Toiletrummet har integreret brusekabine, foldevask og skabe bag spejlene.

Detaljer fra toiletrummet.
Den viste vogn er fotograferet hos KG Camping i Kolding


Der er 9 Adria Altea modeller i årgang 2020. Derudover kan du også få en Adria Altea 542 PK Supreme kampagnemodel. Supreme udstyret er bl.a. Aircondition, UltraHeat elvarme, Bluetooth tilslutning, Emhætte, Alufælge og opgraderet aksel til 1.700 kg totalvægt.

Adria campingvogne sælges i Danmark af 18 forhandlere (inkl. én forhandler på Færøerne) bl.a.:
Bije i Helsinge
Klarup Camping ved Aalborg ()
Møllegården Camping i Thisted
Kronjyllands Camping Center i Randers
Silkeborg Caravan Center

Besøg Adrias hjemmeside, hent brochure og find nærmeste forhandler på www.adria.dk

Tekst & foto: JPR
Grafik: Adria mobil, d.o.o.
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar