Aviva 522 PT: Op til 7 sovepladser

2020 bliver syvende sæson med Adria Aviva. Gennem årene er serien udviklet til nye og unge campister. I programmet er der både praktiske og smarte detaljer. Der er Bluetooth transmitter med indbygget højtalere, USB lader, blæsevarme, koldt og varmt vand, bruser og bruseforhæng, et godt køkken, stort køleskab og 6 – 7 sovepladser. Her er mange muligheder for en familie med børn på camping. Og seniorer kan også finde muligheder i programmet.


Nøgletal for Adria Aviva 522 PK
I programmet er der rigtig mange modeller med køjer plus én med enkeltsenge og én med dobbeltseng på tværs. Alle vogne har en god og rummelig størrelse, vægtene er gode i forhold til udstyrsniveauet og der godt med skabsplads.


Når du står i døren, lægger de fleste mærke til de hvide lamper med den lange hals. Dem vender vi tilbage til. Overskabene har skydelåger og har en god (og rummelig) størrelse. Dobbeltsengen er et godt soveværelse for mor og far, og samtidig en gode opholds- og legeplads for mindre børn. Et par teenagere kan sikker også finde ro her. Især når de andre er ude på campingpladsen, og deres mobil eller iPad skal lades op mens der ses video på den.


Siddegruppen findes overfor køkkenblokken. Siddepladsen er OK til fire voksne, et en enkelt eller to mere, hvis det er mindre børn. En opredning måler 180 x 110/96 cm. Den store tagluge giver godt ovenlys, loftslampen er en LED lampe, ligesom de to læsespots.


Køkkenblokken står i dørsiden med et stort køleskab ved siden af. Her er godt med skabe og OK plads på køkkenbordet.


Dækpladen for køkkenvasken kan også bruges som skærebræt. Husk nu kun at bruge den ene side. Så er der altid en pæn dækplade over vasken. Her er også tre kogepladser med elektronisk tænding.


Der er hylder i det ene underskab. I de to andre er der dybe skuffer, som samtidig kan tages ud, hvis indholdet skal bruges uden for vognen.


Der er 230 V stikdåse i det ene overskab. Så kan de få en mikroovn sat op i det andet.


Køleskabet er på 140 l med udtagelig frostboks og grønsagsskuffe nederst. I klædeskabet er der både hylde og bøjlestang.


I denne model er der ekstramonteret en tredje køje. Der er stige og sengehest i den øverste.


Overfor køjerne er finder du vognens toiletrum og i midten er der et rummeligt klædeskab over varmeovnen.


Den øverste køje.


Den midterste køje med lyskontakt og USB-stik under lampen.


Der er brusemulighed i toiletrummet.

1
Detaljer fra toiletrummet. Over toilettet er der er en hylde bag spejlet. Skabet under håndvasken er kun til småting. Ved døren er der en væghængt toilettaske.


Åbne overskabe over rundsiddegruppen. Læg mærke til at der er højtaler og Bluetooth transmitter og USB ladestik i de hvide LED lamper.


Dobbeltsengen i fronten har et madrasmål på 211 x 134 cm. Der er adgang til magasinet gennem en udvendig serviceluge og ved at åbne den yderste sengebund.


Grundrids på de syv Aviva 2020 modeller.

Adria campingvogne sælges i Danmark af 18 forhandlere (inkl. én forhandler på Færøerne) bl.a.:
Bije i Helsinge
Klarup Camping ved Aalborg
Møllegården Camping i Thisted
Kronjyllands Camping Center i Randers
Silkeborg Caravan Center

Besøg Adrias hjemmeside, hent brochure og find nærmeste forhandler på www.adria.dk

Tekst & foto: JPR
Grafik: Adria mobil, d.o.o.
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar