ASTELLA ROAD-SHOW bringer Adria’s verdenspremiere rundt i Danmark

Pressemeddelelser sæson 2020

Den nye Adria Astella kommer rundt til udvalgte forhandlere i løbet af oktober og november, og der er virkelig god grund til at slå et smut forbi forhandleren. Astella er nemlig banebrydende ny – og meget anderledes!
ROAD-SHOW FRA 6. OKTOBER TIL 10. NOVEMBER
Road-showet startede den 6. oktober og varer de seks næste søndage hvor 11 Astella-forhandlere byder velkommen til ASTELLA ROAD-SHOW. Her kan du for første gang både se og mærke på nyheden.
Sidst på året begynder de første Astella at rulle ud til forhandlerne og forventningen er, at man også vil kunne levere de første eksemplarer til kunderne i det tidlige forår.
Udfordringen hos Adria er, at produktionen på ASTELLA er mere kompleks og at serien derfor kører på sit eget produktionsbånd. Det medfører, at produktionen i starten er stærkt begrænset.
– Med tiden forventer vi, at man kan skrue op for hastigheden på produktionsbåndet, men indtil videre må vi forvente, at vi kun kan få et begrænset antal vogne til Danmark, forklarer Per Højgaard.
Med det lyder opfordringen også, at man ikke skal vente for længe hvis man skal gøre sig håb om at tilbringe tiden i en af de nye vogne i foråret 2020.

Astella 904 HP – Et køkken som de fleste ville “slå ihjel for” for at få derhjemme.

Slå panorama-dobbeltdøren op og luk naturen ind.

Stort åbent plan i Astella 904 HP

Naturligt lys strømmer ind fra ovenlysvinduerne i gavlen og taget.

Tournéplan for NY ASTELLA


Landets 2 allerførste indretninger i den NY ASTELLA serie, tager på ROAD-SHOW for at møde dig og andre campister.
Se hvornår den nye Astella kommer til en forhandler nær dig herunder.
Se mere på www.astellaroadshow.dk/
Få mere af vide om Adria Astella på www.newastella.com/dk/

Annonce:

Efterlad din kommentar