Peer Neslein fortæller:

Jeg har en nyhed som jeg er glad for. Det er selvfølgelig noget jeg har fået monteret på min Kabe.

Jeg har i mange år brugt SOG toiletudsugning, men nu har jeg fået monteret en Thetford toiletudsugning.

Det sjove er at mange ikke ved at hvis man har et Thetford toilet i sin campingvogn eller autocamper, som de fleste vist har, er den allerede forberedt til den resterende del så du kan få udsugning af uheldige dufte fra toiletkassetten.

Her kommer en forklaring på systemet:

Her ser du displayet.

1. Du trykker på den blå knap og en ventilator starter og blinker som tegn på den kører. Det kan du også høre.
De grønne lys er niveaumålere.

2. Du åbner klappen til toilettet og sætter dig ned og gør det du skal.

3. Du skyller ud og lukker klappen når alt skyllevand er kommet ned i toilettanken. Blæseren kører de næste 2-3 minutter men du kan slukke den ved at trykke på knappen der blinker.

Men lad os se hvordan systemet suger uønskede lugte ud.

Jeg tager lige toiletkassetten ud.

Her i bunden af toiletkassetten er en ventil som kan trykkes lidt op, så uønskede lugte kan komme ud af toiletkassetten.

I bunden af rummet hvor toiletkassetten sidder er der en forhøjning som lukker op for udluftningen.

Her fjerner jeg pladen der ligger løst.

Under pladen er monteret et Thetford kulfilter (del af udsugningspakken jeg har fået monteret) som renser luften der kommer fra toilettanken.

Her ser du kulfilteret som bør skiftes en gang om året. Som du kan se kan du nemt gøre det selv. Prisen ligger på omkring kr. 179.

Under kulfilteret sidder ventilatoren som suger luften ud af toilettanken og videre ud i det fri, da der er hul i bunden af vognen og ud i det fri.

Her ser du afdækningen af hullet så der ikke kan trænge vand ind under kørslen. Dækpladen er selvfølgelig lukket i køreretningen og åben bagudrettet.

Jeg vender tilbage med prisen da jeg fik det lavet dagen før vi kørte til Røros, så den ligger nok derhjemme. Jeg fik det lavet hos Bije Fritid & Camping

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar