Signe og Peer på Vintercamping i Røros, Norge – hele filmen (Reklame)

Peer Neslein fortæller:
Vi er nået til næstsidste dag på vores dejlige vintertur til Røros i Norge, så teltet skal ned i løbet af dagen. Vi skal have gjort campingvogn og bil klar til hjemturen, så vi kan køre i morgen tidlig kl. 07.00 og vi kører hele turen hjem til København i et hug. Vi forventer at køre de ca, 1.000 km så vi er hjemme ved 22-23 tiden om aftenen. Vi kører 80-85 km/t og vi skal også holde nogle pauser og have lidt at spise og drikke, for ikke at tale om brændstof.

Jakken brænder
Det har været en rigtig vintertur med kulde ned til -22 grader og det har været rigtig varmt, specielt på bagsiden af min jakke som jeg havde for tæt på vores varmeovn, da jeg havde travlt med at stille min pejs op. Pludselig mærkede jeg en så kraftig varme at jeg troede der var ild i mig. Så jeg fik jakken af i en fart.

Hvis det var gået rigtig galt var det min ryg der var blevet til stribet flæsk.

 

Jamen så er det heldigt at jeg har en anden Tuxer jakke med på turen, nemlig en North Pole jakke og den er ligeså varm som da der var ild i den anden jakke.

 

Peer fortæller om hvordan hans Kabe klarede vinterturen i filmen her på siden. Hør om hans kompressorkøleskab, varme i vognen og hans nye toiletudluftning og ikke mindst at han har en lyd i vognen som skal fjernes. Hør forklaringen i filmen. Peer og Signe får også et grineflip da Peer siger noget forkert. Se filmen og få svar.

Teltet er pakket ned. Bilen er fyldt op med brændstof og springklervæske, som var blevet til slush ice i dunken, selv om den skulle kunne klare -21 grader, men det var jo også -22 grader.

 

Tak til alle jer som følger os på vore ture her på Campingferie.dk eller på de sociale medier.

Stor hilsen fra Signe og Peer Neslein

Campingferie.dk

Campingbladet.dk

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar