Tema Vintercamping
Testtur i Kabe til Røros i Norge
Signe og Peer Neslein har sat kursen mod Røros i Norge den 1. februar for at lave en række vintertests.
Først og fremmest gælder det Peers Kabe Estate 560 som ikke har været ud i rigtig kulde endnu. Men det er den når du læser dette blad. Målet er den gamle mineby Røros i Norge, 1.000 km nord for København, som er deres mål. Men Far og datter skal også prøve et Reimo ll vinterfortelt og forskellige FMT varmeovne m.m. Men mon ikke der også dukker andre ting op som de lige skal teste.

Billedet er fra en tidligere tur hvor Signe og Peer kørte i Peers Knaus og Jan kørte i sin LMC.

Med på testturen er også Signe og Peers gode ven Jan Olesen, fra Tåstrup, som har været med på stort set alle de guidede campingture som Peer har gennemført de sidste 14 år. Jan kører i en LMC campingvogn med centralvarme, så han kommer heller ikke til at fryse. Her ser du de 3 venner med Jan i forgrunden hvor de sidder og hygger sig i Peers Knaus Südwind på en tidligere vintertur til Beitostølen i Norge.

Her ser du ruten til Røros i Norge.

Her er vinterteltet som de skal prøve på turen.

 

REIMO Vinterfortelt Cortina II, Str. 220 x 180 cm
Rigtig godt kvalitetsfortelt fra tyske REIMO.
Teltet er produceret med:
2 separate døre i siderne, Åndbare sidevægge, Vinterfast tag, Velegnet til vintercamping ved skiferier m.m.
Vinduer med gardin i front og sider. Frontstykket er udstyret med 4-vejs lynlås i alle retninger, der gør det nemt, at åbne eller aftage det komplette sidestykke.
Der medfølger gardiner i hvidt til alle vinduer og en hængbar klima-himmel i grå for en hjemlig atmosfære og god isolering. Afdækning mod campingvognen med skumpuder og tryk-stænger. Prisen ligger på omkring kr. 5.500.
Info om Reimo vinterteltet:
Teltdug: 100% akryl. Tag: 100% polyvinylchlorid (PVC). Farve: Lysegrå og mørkegrå. Vinduer: Transparent PVC folie. Stænger: Ø 25/22 mm. stål. Mål opstillet: B220 x D180 x H235/255 cm.

Det bliver spændende at teste vinterteltet.

vi henter teltet hos Campstuff.dk hvor Jeanette har det klar til afhentning.

Det er planen at der kommer dagbøger fra dag til dag samt lidt film. Men der kommer også flere film når vi er tilbage i Danmark.

Peer har lige fået monteret en lille ting på sin vogn – Men kan du gætte hvad det er? – Skriv din kommentar i kommentarfeltet.

 

På gensyn i morgen.
Signe & Peer Neslein
Campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar