Forteltet er dejligt til at give læ og med en varmeovn bliver det behageligt.

Men det skal jo også være hyggeligt, så jeg har taget en pejs med til forteltet.

Ja den er god nok og den varmer dejligt.

Her ser du den. Det er en Wecamp pejs med blæservarme med 2 indstillinger og max 2.000 watt. Og så er den sikret så hvis den vælter slukker den automatisk.

 

Med på turen har jeg også de nye FMT Blå Toilet Poser, hvor du blot smider hele posen ned i toiletkassetten. Men du skal huske at tilsætte 2-3 liter vand for at den virker korrekt.

Du kan købe dem i et plastbeholder med 15 poser i til en vejledende pris på kr. 169. Når jeg har brugt dem i en periode vender jeg tilbage med en opdatering.

Til aften var vi lige en lille tur gennem Røros som er kendt for sine gamle træhuse.


Vi blev fristet af et hyggeligt spisested der hed Madhuset da vi trængte til et dejligt måltid. Fra venstre Peer, Signe og Peers gode ven Jan.

Jan og jeg fik en Entrecoet, mens Signe valgte en Peber bøf. Og så supplerede vi med lidt drikkevarer.

Jan og Signe drak Cola, mens jeg valgte et glas æblejuice samt en lokal øl. Jeg prøver altid de lokale øl når jeg er ude og rejse.

Og så var vi selvfølgelig forbi byens vartegn kirken som ses på lang afstand.
(norsk tekst) Røros kirke står i sentrum av Røros og er sognekirke for Røros sogn. Kirken ble reist i årene 1780 til 1784, og erstatta da Røros gamle kirke fra 1650. Med 1600 sitteplasser er den en av landets største kirker. Den kalles ofte Bergstadens Ziir, det vil si bergstadens pryd, og med sitt særegne eksteriør har den blitt et lett gjenkjennelig symbol for Røros. Det var Røros Kobberverk som bygde og bekostet byggingen av kirken. Byggekostnad beløp seg til 23.000 riksdaler, dette tilsvarte ca. 450 årslønninger til en gruvearbeider. Direktør Peder Hiort var pådriver for byggingen og øverste ansvarlige for prosessen. Kjerka ble et mektig monument av stein, “til Guds ære og Bergstadens Ziir”, og et tydelig uttrykk for Kobberverkets storhetstid på 1700-tallet.

Vi slutter dagen i vores lille lejr hvor vi har travlt med dagbøger (Peer) og redigering af film (Signe).
Filmene kommer når de er klar.

På gensyn i morgen,
Signe & Peer Neslein
Campingferie.dk

Obs: Husk at læse den nye udgave af www.campingbladet.dk

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar