caravan

Pressemeddelelse.:

En stabil WiFi forbindelse forventes i dag af mange, uanset, hvor de befinder sig.

Ofte forholder det sig sådan at der er en eller anden form for WiFi på de danske campingpladser – dog langt fra altid stabilt, og er der mange på det samme netværk, vil netværket føles langsomt og til tider ubrugeligt.

Dertil kommer også sikkerhedsaspektet; er der nogen der kigger med på linjen?

Dette har vi gjort op med hos Kongeaa Bil- & Caravancenter, ved at tilbyde vores kunder en sikker, stabil og hurtig WiFi forbindelse til campingvognen. Hele løsningen består af:

 

  • Ekstern 4G antenne.

 

  • Kraftig Router, som kan håndtere op til 32 samtidige brugere.

 

  • Sim-kort.

 

  • 20 Gb data (flere kan tilkøbes).

 

Alt dette for kun 2.999,- + evt. montering.

Som kunde, er du ikke bundet til noget som helst. Når de 20 GB er opbrugt, kan du frit vælge at tilkøbe yderligere efter behov, eller isætte et simkort fra egen udbyder.

Med en 4G forbindelse kan man, under de rigtige forhold, opnå en forbindelse op til 70/40 mbit/s., hvilket er nok til streaming af HD film og lign.

Hos Kongeaa Bil- & Caravancenter føler vi os overbevist om at dette er fremtiden, og at TV antenner inden for en årrække vil blive erstattet af stabile internet løsninger – og vi er blandt de første på markedet til at tilbyde dette.

Sikkerheden i top!

Rent sikkerhedsmæssigt, leveres løsningen med en opsat router (hvis montering er tilkøbt), med WPA2-PSK kryptering som beskytter netværket mod udefrakommende nysgerrige hackere. Derudover kan du også selv holde styr på, hvem der skal have adgang til dit netværk, via din udvalgte kode. Naboen kan altså kun dele net med dig, såfremt du giver lov.

Flere trådløse enheder

Der kommer flere og flere trådløse enheder i vores dagligdag, som også benyttes i campingvognen til underholdning og informationssøgning. En familie med 2 voksne og 2 børn, kunne man meget vel forestille sig medbringe; 2 bærbare, 4 tablet, 4 mobiltelefoner og måske også et smart tv. Altså 11 enheder, som alle kan have gavn af stabilt og hurtigt WiFi.

Data bliver billigere Mange vælger også at holde deres ferie i udlandet – og allerede fra den 30. april i år, er roaming taksterne begrænset

betydeligt, og i løbet af 2017 vil de forsvinde helt. Derved bliver løsningen også anvendelig, og ikke mindst økonomisk overkommelig, selvom man camperer i udlandet.

Også til fri campisten

Fri campister, som ikke nødvendigvis er på en campingplads med 220 V kan benytte løsningen. Man kan vælge at få den koblet direkte på vognens 12V anlæg. Desuden kan man få den originale strømforsyning med, og ønsker man at benytte routeren (som også kan bruges uden antenne) i f.eks. sommerhuset, båden el.lign. kan man blot flytte den.

 

Læs mere om løsningen på kongeaacaravan.dk

 

 

 

Tlf.: 75 38 88 00

 

Annonce:

Efterlad din kommentar