Truma byder foråret velkommen med en cool salgskampagne:
Specialleverandøren af tilbehør til campingvogne og autocampere giver kunder, som eftermonterer et Truma Aventa eller Saphir klimaanlæg, mulighed for at benytte sig af to attraktive kampagnepakker.

Klimaanlæg + iNet Box + smartphone – Smart komfort:
Campister, der køber et Aventa eller Saphir klimaanlæg og en Truma iNet Box, får en Samsung Galaxy XCover 3 gratis oveni. Denne outdoor-smartphone er den perfekte ledsager undervejs, så klimaanlægget kan tændes ved hjælp af Truma Appen på stranden, vandreturen eller mountainbiken. En enkelt berøring med fingeren er nok til, at der venter et behageligt afkølet køretøj, når man vender hjem.

Klimaanlægget og Combi varmeanlægget kan betjenes med Truma iNet System fra smartphone eller tablet – uanset tid og sted. Derfor er Truma klimaanlæggene især interessante for de kunder, der allerede har et Combi varmeanlæg installeret i køretøjet. De to anlæg kan enten styres via den centrale betjeningsdel CP plus eller – endnu nemmere – med Truma Appen. I eller tæt på køretøjet kan der anvendes Bluetooth, mens betjeningen sker via SMS, når man er undervejs. Truma klimaautomatikken tilpasser på intelligent vis varme- og klimaanlægget til hinanden og holder temperaturen i kabinen konstant uafhængigt af vejret. Denne funktion kan også styres via appen.

Klimaanlæg + strandparasol –  Cool komfort:
Campister, der køber et Truma Aventa eller Saphir klimaanlæg inklusive installation, får en kvalitetsparasol i Truma-design med i købet. På den måde er de optimalt klædt på til sommeren. Der er både garanti for en skyggefuld plet på stranden og behageligt kølige temperaturer i køretøjet. ”Selv på varme sommerdage sørger Truma klimaanlæggene hurtigt for et perfekt indeklima og arbejder samtidig særdeles støjsvagt og strømbesparende”, forklarer Bernd Gerlach, leder af European Retail Management.

Spar kr 4.245
Campisterne får ved begge kampagnepakker gavn af Trumas fordelspris og sparer op til kr. 4245,-.
Kampagnen afvikles i samarbejde med Truma Partnere fra den 1.3. til 31.7.2017.

Yderligere oplysninger: www.truma.com/klimakampagne

Annonce:

Efterlad din kommentar