Truma fortæller i en pressemeddelelse


Gasniveausensor præmieret med designpris
Funktionel og flot: Truma LevelControl blev i april 2018 tildelt prisen Red Dot Design Award. Den internationalt anerkendte designpris præmierer produkter, som skiller sig ud med deres høje designkvalitet. Den tager også højde for produktets innovationsniveau, funktionalitet, ergonomi og levetid.

Med Truma LevelControl kan man nemt og præcist kontrollere gasbeholdningen via en app. Ved hjælp af ultralyd måler apparatet gasflaskens indhold og sender oplysningerne videre til smartphonen via Truma iNet Box.

“Vi har designet LevelControl således, at den er ekstremt praktisk, let og brugervenlig at betjene. Og det har vi kombineret med det passende design og materialevalg”, forklarer Peter Wickelmaier, der er ansvarlig for produktdesignet. “Derfor er vi meget stolte over at have fået prisen Red Dot Design Award. Det bekræfter os i, at vi i forbindelse med udviklingen af vores produkter også i fremtiden skal lægge vægt på at finde den perfekte kombination af innovativ teknik og design af høj kvalitet.”

Læs mere herunder


Sådan virker Truma LevelControl

Aflæs gasniveauet på en app
Truma LevelControl måler vha. ultralyd hurtigt og nøjagtigt, hvor meget gas, der er i flasken. Den viser også, hvor lang tid gassen rækker. Niveausensoren sender de fastslåede data til din iNetBox. Du kan nemt aflæse måleværdierne ved hjælp af den gratis Truma App på din smartphone eller tablet. Du har kontrol over dit gasforråd med Truma LevelControl – selv når du er på tur.

Truma LevelControl  fastlægger nøjagtigt niveauet i LPG-gasflasker af stål og aluminium på 200 til 350 mm diameter. Den fortæller om gasniveauet i procent eller kilogram og hvor lang tid (i dage) resten af gassen rækker. Truma iNetBox sender resultatet direkte til din smartphone eller tablet, enten via Bluetooth (i nærområdet) eller med en SMS (undervejs).


Truma LevelControl placeres under stålgasflasken ved hjælp af en indbygget magnet. På flasker af aluminium skal du bruge en spændeplade, som du får hos Truma.

Når gasflasken skal udskiftes, løsnes indholdsmåleren nemt, så den kan flyttes over på den nye (fulde) flaske. Et henvisningsskilt husker dig på LevelControl, så du kan tage den af, før du returnerer flasken.

Bruger du to gasflasker i køretøjet, kan du bruge en Truma LevelControl under hver gasflaske. Truma App’en viser dig niveauet for hver flaske. Er der kun lidt gas tilbage i flasken, modtager du en SMS-alarmmelding.

Truma LevelControl er ikke egnet til gasflasker af kunststof, tank-gasflasker, der kan påfyldes, gastanke eller butan-gasflasker (Campingaz).

Læs mere om Truma på www.truma.com

 

Annonce:

Efterlad din kommentar